Libnet.ro
UNICEF

00:07

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a fost spitalizat din cauza unei infectii urinare si a deshidratarii

B1 B1,
Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a fost spitalizat din cauza unei infectii urinare si a deshidratarii

Scriitorul columbian Gabriel Garcia Marquez a fost spitalizat din cauza deshidratarii si a unei infectii urinare pe 31 martie, informeaza Reuters. Medicii anunta ca acesta raspunde bine la tratament. Scriitorul. continuă pe B1

Scriitorul Gabriel Garcia Marquez a fost spitalizat

Scriitorul de origine columbiana Gabriel Garcia Marquez, castigator al Premiului Nobel pentru Literatura, a fost internat joi intr-un spital din Mexico City din motive nespecificate, au anuntat reprezentantii ministerului Sanatatii din tara latina, citati de AFP.

Gabriel Garcia Marquez, spitalizat in Mexic

Gabriel Garcia Marquez, laureatul Nobel pentru literatura in 1982, a fost spitalizat din cauza deshidratarii si a unei infectii urinare pe 31 martie, dar raspunde bine la tratament, a anuntat, joi, ministrul mexican al Sanatatii.

Marea Britanie: Un baiat de 12 ani s-a spanzurat din cauza jignirilor aduse de colegii de scoala

Un baiat de 12 ani din Marea Britanie a fost gasit spanzurat in casa in care locuia, la doar cateva minute dupa ce se intorsese la scoala, existand suspiciunea ca acesta ar fi luat aceasta decizie din cauza.

Barcelona nu va putea cumpara si vinde jucatori timp un an, din cauza neregulilor legate de transferurile unor minori

Lovitura dura pentru FC Barcelona, care nu va mai putea cumpara sau vinde jucatori timp de un an, din cauza unor nereguli la transferurile a 10 fotbalisti minori. Decizia a fost anuntata pe site-ul oficial al.

BEC a respins candidatura lui Mircea Diaconu din cauza incompatibilitatii

Biroul Electoral Central a facut publica motivarea deciziei prin care a respins candidatura lui Mircea Diaconu, la europarlamentare. BEC nu a respins candidatura lui Mircea Diaconu din cauza listelor de semnaturi, ci.

Seful Mozilla a demisionat din cauza unui scandal starnit de faptul ca se opune casatoriilor gay

Brendan Eich, care in 24 martie fusese numit CEO al Mozilla, a demisionat la presiunea opiniei publice din cauza unei donatii pe care o facuse acum cativa ani unei organizatii care cerea scoaterea in afara legii a casatoriilor intre persoane de acelasi sex in California, scrie The Guardian.

Letonia a amanat vizita Patriarhului Rusiei, din cauza crizei din Ucraina

Letonia i-a cerut sefului Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, sa isi amane vizita in Letonia, din cauza tensiunilor aparute in urma actiunilor Rusiei in Ucraina, a anuntat joi Ministerul leton de Externe, citat de AFP, potrivit Mediafax. Presedintele leton, Andris Berzins, i-a transmis Patriarhului Kiril o scrisoare in care ii cere o amanare sine die a vizitei oficiale pe care urma sa o efectueze la jumatatea lunii mai in Letonia, a anuntat pentru AFP purtatorul de cuvant al ministerului.

Basescu: Daca la 10 ani de NATO nu toti romanii traiesc mai bine este din cauza noastra.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in sedinta Parlamentului de marcare a 10 ani de la aderarea Romaniei la NATO, ca romanii trebuie sa stie ca drumul european este bun, iar daca la zece ani de la aderarea la NATO nu toti romanii traiesc mai bine este din cauza noastra, relateaza Mediafax. Traian Basescu a declarat ca, daca impreuna clasa politica a actionat coordonat pentru aderarea la NATO si UE, tot impreuna va trebui sa vegheze la apararea acestor impliniri. Citeste si: .

Imagini cu Ponta, Sebastian Ghita, Alex Iacobescu, Iulian Badescu si Gabriel Anghel, zis Ceata, sterse din presa prahoveana, dupa ce Sorina Matei a publicat un articol intitulat Grupul organizat. Adevaratele chipuri

O serie de fotografii publicate de presa locala si un videoclip in care premierul Victor Ponta apare alaturi de deputatul PSD, Sebastian Ghita, Alex Iacobescu, om de afaceri numit de Antena 3 mana dreapta a lui Ghita, si primarul PSD al Ploiestiului, Iulian Badescu, au fost sterse, dupa ce ziarista Sorina Matei a publicat pe blogul ei un articol intitulat Grupul organizat. Adevaratele chipuri.

Gluma BMW de 1 aprilie: Rechemare in service din cauza efectului S.A.M.S.A.R.

BMW Group Romania recheama in service-uri pentru verificari aproximativ 37. 500 de modele BMW care au fost importate in Romania de persoane fizice, in perioada 2010-2013, pentru verificarea kilometrajului. Un fenomen exceptional, observat pentru prima oara de cercetatorii britanici, a fost constatat in Romania. Conform observatiilor acestora, importurile second hand din Romania se confrunta cu asa numitul efect S. Sudden and Abrupt Millage System Acute Reduction), care se traduce prin reducerea misterioasa a kilometrajului, a anuntat importatorul, de 1 aprilie.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )