Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scriitorul israelian Amos Oz a murit la varsta de 79 de ani

Adevărul Adevărul,
Scriitorul israelian Amos Oz a murit la varsta de 79 de ani

Cunoscutul scriitor israelian Amos Oz a murit de cancer la varsta de 79 de ani, a anuntat ziarul Haaretz. El s-a casatorit cu Nili din 1960 si au trei copii. A inceput sa publice in 1961, la varsta de 22 de ani. continuă pe Adevărul

Scriitorul israelian Amos Oz a murit la varsta de 79 de ani

Scriitorul israelian Amos Oza murit vineri la 79 de ani de cancer. Vestea mortii celebrului scriitor israelian a fost data publicitatii de fiica sa, istoriculFania Oz-Salzberger. Opera sa.

Academicianul Constantin Corduneanu a murit la varsta de 90 de ani

Academicianul Constantin Corduneanu, ilustru matematician roman, cu o bogata cariera internationala, a murit la Arlington, statul Texas, la varsta de 90 de ani, anunta Academia Romana intr-un comunicat de presa.

Tragedie in familia actorului din filmul Politist adjectiv. Fiul lui Ion Stoica a murit la varsta de 39 de ani

Actorul targujian Ionut Stoica trece prin momente dificile. Fiul sau, Ovidiu, in varsta de 39 de ani, a murit intr-un spital din Londra. Acesta a suferit un accident cerbral-vascular.

Actrita de teatru si film Eugenia Bosanceanu a murit la varsta de 93 de ani

Actrita Eugenia Bosanceanu, cunoscuta din filme precum Sieranevada, de Cristi Puiu, si Pozitia copilului, de Calin Peter Netzer, a murit la varsta de 93 de ani in Ajun de Craciun, a anuntat UNITER.

Jurnalistul sportiv Mugur Corpaci a murit la vrsta de 51 de ani

Jurnalistul Mugur Corpaci, una din cele mai importante voci ale radioului romanesc, a murit, joi dimineata, la varsta de 51 de ani. El a suferit un atac cerebral cu doua zile inaintea Trofeului Carpati la handbal feminin, desfasurat in Bucuresti, in 23-24 noiembrie. in acest an, Asociatia Presei Sportive l-a desemnat cea mai buna voce radio.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )