Libnet.ro
UNICEF

19:30

Scriitorul Mircea Cartarescu a castigat un important premiu spaniol

Adevărul Adevărul,
Scriitorul Mircea Cartarescu a castigat un important premiu spaniol

Scriitorul Mircea Cartarescu a castigat Premiul Tormenta al mejor libro de autor extranjero, pentru editia spaniola a volumului Nostalgia. Este unul dintre cele mai importante premii literare din patria lui Cervantes, iar scriitorul roman a castigat in fata lui John Irving si Richard Ford. continuă pe Adevărul

Mircea Cartarescu a castigat premiul Tormenta pentru cea mai buna carte straina, in Spania.

Scriitorul Mircea Cartarescu este castigatorul premiului Tormenta al mejor libro de autor extranjero, pentru editia spaniola a volumului Nostalgia. Publicat la prestigioasa editura Impedimenta din Madrid, in traducerea semnata de Marian Ochoa de Eribe, volumul Nostalgia a fost considerat de presa spaniola una dintre cele mai bune carti straine aparute in 2012. Un tur de forta narativ surprinzator, afrodiziac, impresionant din punct de vedere literar, semnat de unul dintre cei mai .

Nostalgia de Mircea Cartarescu - Premiul Tormenta pentru cea mai buna carte straina publicata in Spania

Editia spaniola a volumului Nostalgia de Mircea Cartarescu a fost distinsa zilele acestea cu premiul Tormenta al mejor libro de autor extranjero pe 2013. Finalistii din 2013 au fost, alaturi de Mircea Cartarescu, Richard Ford si John Irving. Premiul este acordat de revista online de critica literara La tormenta en un vaso, un punct de referinta in critica literara spaniola. Comandati acum cartea la GiftBoks. ro. Puteti obtine transport GRATUITAlte carti interesante la GiftBooks. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )