Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scriitorul Patrick Modiano, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 2014

B1 B1,
Scriitorul Patrick Modiano, laureatul premiului Nobel pentru literatura pe anul 2014

Francezul Patrick Modiano a primit premiul Nobel pentru literatura pe anul 2014, a anuntat, joi, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale de stiinte din Suedia. Modiano, in varsta de 69 de ani, este al. continuă pe B1

Scriitorul francez Patrick Modiano este laureatul premiului Nobel pentru Literatura 2014

Scriitorul francez Patrick Modiano este castigatorul premiului Nobel pentru Literatura 2014, pentru arta memoriilor, prin care a evocat cele mai greu de inteles destine umane si a dezvaluit universul tarilor.

Cine este francezul Patrick Modiano, castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura

Scriitorul francez Patrick Modiano a castigat premiul Nobel pentru Literatura, editia 2014, conform anuntului facut in urma cu cateva minute.

La 14.00, ora Romaniei, vom afla cine este castigatorul Premiului Nobel pentru literatura

Bielorusa Svetlana Aleksievici, kenyanul Ngugi wa Thingo si japonezul Haruki Murakami sunt considerati in cercurile literare si pe site-urile de pariuri online marii favoriti la castigarea premiului Nobel pentru literatura pe 2014, care va fi decernat joi, informeaza AFP, citat de Mediafax. Anuntul oficial va fi facut la ora 11. 00 GMT , ora 13. 00 in Suedia si14. 00, ora Romaniei.

Cine este Stefan W. Hell, cercetatorul de origine romana laureat al premiului Nobel pentru Chimie pe 2014

Cercetatorul Stefan W. Hell, unul dintre cei trei laureati ai premiului Nobel pentru chimie pe 2014, s-a nascut pe 23 decembrie 1962, in Romania, la Arad, si este membru de onoare al Academiei Romane din anul.

Militantii pentru drepturile animalelor ii critica pe castigatorii premiului Nobel pentru medicina

Militantii pentru drepturile animalelor au criticat acordarea premiului Nobel pentru medicina unor cercetatori care isi realizeaza experimentele pe creierele unor soareci, informeaza Mediafax.

Cercetatorul de origine romana Stefan W. Hell, printre castigatorii Premiului Nobel pentru Chimie 2014

Premiul Nobel pentru Chimie din acest an a fost acordat cercetatorilor Eric Betzig SUA), Stefan W. Hell Germania) si William E. Moerner SUA), a anuntat, miercuri, Comitetul Nobel din cadrul Academiei regale.

Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura, laureatii premiului Nobel pentru fizica 2014

Cercetatorii japonezi Isamu Akasaki, Hiroshi Amano si Shuji Nakamura au primit, marti, premiul Nobel pentru fizica pe 2014, informeaza nobelprize. org. Comitetul Nobel i-a recompensat pe.

Eric Betzig, Stefan W. Hell si William E. Moerner, laureatii premiului Nobel pentru chimie 2014

Cercetatorii Eric Betzig, Stefan W. Hell, William E. Moerner au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2014, pentru descoperirile in domeniul microscopiei de super-rezolutie, informeaza.

Cercetatorul de origine romana Stefan W. Hell, laureat al premiului Nobel pentru Chimie 2014, alaturi de Eric Betzig si William E. Moerner

Cercetatorii Eric Betzig, Stefan W. Hell, William E. Moerner au primit, miercuri, premiul Nobel pentru chimie pe 2014, pentru descoperirile in domeniul microscopiei cu fluorescenta de super-rezolutie, a.

Dupa cePonta i-a urat succes la castigarea Premiului Nobel, Cartarescu a scris, pe Facebook, ca respinge cu dezgust urarile

Cu cateva zile inainte de anuntarea Premiului Nobel pentru Literatura, scriitorul detinea la casa de pariuri britanica Ladbrokes o cota egala 25 la 1 cu cele atribuite scriitorilor Milan Kundera, Thomas Pynchon si Bob Dylan.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,286 seconds )