Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Antena3 Antena3,
Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Ana Birchall sa ramana ministru al Justitiei: Nu am avut nicio discutie Eu stiu ca doamna Birchall e membru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca nu a avut nicio discutie cu Ana Birchall, in urma zvonurilor potrivit carora actualul ministru al Justitiei ar putea sa fie mentinut in functie.

VIDEO Ludovic Orban, propus prim-ministru de Klaus Iohannis. Orban:Sunt onorat sa-mi asum responsabilitatea in numele PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost propus de Klaus Iohannis pentru functia de prim-ministru. Liderul liberal are zece zile la dispozitie sa-si formeze echipa pentru Palatul Victoria.

Ludovic Orban, despre portofoliul Justitiei: Nu am discutat cu Ana Birchall Ce va face PNL cu Programul National de Dezvoltare Locala daca va ajunge la Palatul Victoria

Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat, luni, ca nu a discutat cu Ana Birchall, pe fondul speculatiilor ca actualul ministru interimar al Justitiei va primi functia plina in viitorul cabinet.

Primul lucru pe care il va face Ludovic Orban ca premier. Cum vor fi modificate pensiile

Ludovic Orban discuta cu presedintele Klaus Iohannis, marti, despre numirea in functia de premier al Romaniei. Liderul PNL a vorbit despre masurile pe care urmeaza sa le ia Guvernul in cazul in care el va fi noul prim-ministru al Romaniei, in conditiile in care in anul 2020 vor fi noi majorari de pensii si salarii.

Cosmarul IT-istilor tocmai ce a devenit Premierul Romaniei. Ce declara Orban despre salariile lor

Ludovic Orban este noul premier al Romaniei. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele Klaus Iohannis, care spera ca noul Guvern sa fie unul de succes pentru Romania. Numirea lui Orban ca premier nu este privita cu ochi buni de angajatii din domeniul IT, dupa ce liderul PNL a declarat ca nu i se pare .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta.

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )