Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce a scris presa internationala despre noile proteste impotriva coruptiei din Romania

B1 B1,
Ce a scris presa internationala despre noile proteste impotriva coruptiei din Romania

Sute de persoane s-au adunat miercuri in fata Guvernului din Piata Victoriei pentru a protesta impotriva unei legi care prevede gratierea persoanelor condamnate pentru fapte de coruptie. Manifestatiile. continuă pe B1

Ce scrie presa internationala despre noile proteste din Piata Victoriei

Sute de persoane au protestat miercuri in fata Guvernului roman fata de amendarea unei legi care prevede gratierea anumitor persoane pentru fapte de coruptie, la trei luni dupa o contestare populara de o amploare fara precedent in apararea justitiei anticoruptie, scre presa internationala.

Ce scrie presa internationala despre noile proteste din Piata Victoriei

Sute de persoane au protestat miercuri in fata Guvernului fata de amendarea unei legi care prevede gratierea anumitor persoane pentru fapte de coruptie, la trei luni dupa o contestare populara de o amploare fara.

Presa straina descrie protestele din Piata Victoriei: Romanii au demonstrat cu steaguri ale UE si ale NATO impotriva coruptiei

Presa occidentala relateaza cele mai recente proteste, de miercuri seara, care s-au desfasurat la Bucuresti impotriva coruptiei.

Klemm:Nu toata lumea e fericita cu vocea SUA, dar incurajam foarte mult lupta impotriva coruptiei

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, Hans Klemm, a declarat, joi, la Movile, judetul Sibiu, ca SUA incurajeaza foarte mult lupta romanilor impotriva coruptiei si eforturile pentru intarirea statului de drept, potrivit Agerpres.

Mii de oameni au protestat impotriva coruptiei la Madrid

Mii de persoane au manifestat luni la Madrid pentru apararea drepturilor muncitorilor, dar si impotriva coruptiei, acesta fiind unul dintre sloganurile manifestatiilor de 1 Mai, potrivit Agerpres. Marsul din centrul capitalei Spaniei vine in contextul unui nou scandal care afecteaza Partidul Popular aflat la putere, suspectat de nereguli in legatura cu administrarea unei companii publice regionale de gestionare a apelor.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.318 seconds )