Libnet.ro
UNICEF

01:06

Scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis. Remus Cernea cere retrimiterea in Parlament a legii referitoare la inscrierea copiilor la ora de religie

B1 B1,
Scrisoare deschisa catre Klaus Iohannis. Remus Cernea cere retrimiterea in Parlament a legii referitoare la inscrierea copiilor la ora de religie

Deputatul Remus Cernea i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Iohannis in care i-a cerut sa retrimita in Parlament spre reexaminare legea referitoare la inscrierea copiilor la ora de religie, informeaza Zi. continuă pe B1

Remus Cernea i-a trimis o scrisoare deschisa lui Klaus Iohannis. Ce ii cere deputatul presedintelui

Deputatul Remus Cernea i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis in care i-a cerut sa trimita spre reexaminare legea privind inscrierea elevilor la orele de religie din scoli.

Remus Cernea i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Klaus Iohannis privind inscrierea la ora de Religie

Deputatul Remus Cernea nu este de acord cu forma adoptata de Senat pentru articolul de lege care schimba inscrierea la ora de Religie. El i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare deschisa in care semnaleaza lucrurile pe care le considera a fi in neregula cu proiectul de lege votat in plenul Senatului.

Presedintele Klaus Iohannis face colectie de porecle: Santa Klaus, Marele Mut sau Pamatuf sunt doar cateva dintre ele

Klaus Iohannis s-a ales cu serie de etichete, chiar de cand a intrat in cursa prezidentiala. Modul sau de a face politica a fost criticat in spatiul virtual atat de catre alti politicieni, cat si de.

Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care dubleaza alocatiile de stat pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Majorarea alocatiei a fost aprobata recent de catre deputati, sub forma unui amendament propus de PNL, scrie Mediafax .

Klaus Iohannis: Apreciz contributia Cultului Baptist la dezvoltarea societatii romanesti

Presedintele Klaus Iohannis si-a aratat aprecierea catre Cultul Crestin Baptist pentru contributia sa la dezvoltarea societatii, cu prilejul celui de-al 36-lea Congres al Cultului. Cred intr-o societate.

Victor Ponta: 1 Iunie, zi importanta - TVA redus si alocatii duble. Salut promulgarea legii de catre presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Premierul Victor Ponta saluta promulgarea legii de catre Iohannis si da asigurari ca.

VIDEO Crin Antonescu: Nu va putea fi evitata asumarea unui rol de catre presedintele Iohannis pe tema justitiei

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat intr-o emisiune difuzata sambata seara de B1 TV, referitor la propunerile legislative de modificare a Codului penal, ca nu va putea fi evitata asumarea unui rol de catre presedintele Klaus Iohannis in aceasta tema, pentru ca n-are cine sa o faca.

Klaus Iohannis a purtat costum Alexandru Ciucu la intalnirea cu Printul Charles

La intalnirea oficiala pe care a avut-o recent cu Printul Charles al Marii Britanii, Klaus Iohannis, Presedintele Romaniei, a purtat un costum realizat de celebrul designer Alexandru Ciucu.

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede dublarea alocatiei pentru copii, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Iohannis anuntase inca de acum doua saptamani, cand proiectul initiat de PNL a fost votat de Parlament, ca vrea sa promulge legea chiar pe 1 iunie, ziua copiilor.

Crin Antonescu, despre relatia si discutiile cu Klaus Iohannis: Recunosc ca nu am fost foarte fericit(VIDEO)

Fostul presedinte liberal Crin Antonescu a vorbit, intr-un interviu acordat lui Dan Andronic, la Lumini si Umbre, pe B1 TV, despre campania electorala a presedintelui Klaus Iohannis. Antonescu s-a aratat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )