Libnet.ro
UNICEF

05:15

Scrisoare deschisa a premierului Theresa May catre poporul britanic pentru sprijinirea acordului privind Brexitul

Adevărul Adevărul,
Scrisoare deschisa a premierului Theresa May catre poporul britanic pentru sprijinirea acordului privind Brexitul

Premierul Theresa May le-a cerut britanicilor, intr-o scrisoare deschisa, sa sustina Acordul privind Brexit, aprobat, duminica, de liderii Uniunii Europene, chiar daca multi politicieni au anuntat ca nu o vor face, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Brexit Scrisoarea lui May catre britanici: Premierul le cere sa o sustina nainte ca liderii UE sa aprobe acordul care oficializeaza divortul de Regatul Unit

Theresa May a transmis publicului britanic o scrisoare deschisa in care cere sustinere pentru acordul iesirii Regatului Unit din Uniunea Europeana, cu doar cateva ore inainte ca liderii europeni sa aprobe documentul in cadrul reuniunii extraordinare de duminica.

Theresa May a facut progrese in discutiile de la Bruxelles

Ministrul britanic al Sanatatii, Matt Hancock, a declarat ca prim-ministrul britanic Theresa May, a facut progrese la Bruxelles, ea intalnindu-se cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, pentru a discuta despre viitoarea relatie a Regatului Unit cu Uniunea Europeana, scrie Reuters.

Fostul ministru al Brexitului arunca BOMBA: Acordul negociat de Theresa May, MAI RAU decat ramanerea in UE!

Dominic Raab, fost ministru al Brexitului, continua criticile la adresa acordului privind iesirea Marii Britanii din UE propus de premierul Theresa May. El considera ca acest acord ar fi chiar mai rau decat.

Theresa May si omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, au discutat despre statutul Gibraltarului dupa Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a discutat miercuri cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, in legatura cu situatia provinciei britanice Gibraltar dupa Brexit, a anuntat 10 Downing Street, in contextul in care Madridul doreste ca viitorul acestui teritoriu sa fie negociat bilateral, informeaza Mediafax.

Brexit: Theresa May, ntlnire cu Juncker si Donald Tusk, pentru ultimele ajustari nainte de summitul de duminica / Spania ameninta ca va bloca summitul

Liderul britanic se intoarce sambata seara la Bruxelles inainte de summitul crucial pentru Brexit, programat duminica, pentru ultimele ajustari. Asta, in contextul in care premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a amenintat ca se va opune acordului daca textul nu este amendat in privinta statutului Gibraltarului, aflat sub administratie britanica dar revendicata de Madrid, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )