Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi gazduita de Muzeul Satului (VIDEO)

B1 B1,
Sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi gazduita de Muzeul Satului (VIDEO)

Sculptura Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi gazduita luna aceasta de Muzeul Satului. Dezvalurile vin de la Paula Popoiu, directorul instiutiei. Acesta a precizat ca la. continuă pe B1

Ce se va intampla cu sculptura Cumintenia Pamantului dupa ce va fi cumparata de statul roman

Ministrul Culturii, Corina Suteu, anuntat duminica, pe pagina sa de Facebook ca sculptura Cumintenia Pamantului va fi gazduita de Muzeul Dimitrie Gusti intr-o prima.

Ministrul Culturii: Cumintenia Pamantului va fi, initial, expusa la Muzeul Satului. Ulterior, lucrarea lui Brancusi va ajunge in muzee si galerii de arta din intreaga tara

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a anuntat ca lucrarea Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi va fi expusa in muzee si galerii de arta din intreaga tara.

Sorin Ovidiu Vantu, despre Cumintenia Pamantului: Brancusi nu-i nici al meu, nici al ma-tii. N-avem nici un drept sa ne cataram pe geniul lui, insinuand ca avem si noi un merit

Sorin Ovidiu Vantu comenteaza, intr-o postare pe blog-ul personal, subiectul achizitionarii de catre Guvern a sculpturii Cumintenia Pamantului, precum si faptul ca Ambasada Rusiei .

Dan Perjovschi, despre mutarea operei Cumintenia Pamantului la Muzeul Satului: Vrem oale si ulcele? Bai, ati innebunit cu totii?

Artistul Dan Perjovschi a publicat, pe pagina sa de Facebook, mai multe mesaje critice referitoare la mutarea operei Cumintenia Pamantului de la Muzeul Bancii Nationale la Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti.

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor.

Dezvaluiri incredibile facute de Gigi Becali: Mi s-a propus sa cumpar eu Cumintenia Pamantului

George Becali a intervenit, in direct la Antena 3, in emisiunea Obiectiv, realiata de Oana Stancu Zamfir, pentru a face o serie de dezvaluiri legate de Cumintenia Pamantului. Nu am vrut.

in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului?

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a scrie pe Facebook ca il invita pe premierul Dacian Ciolos la un exercitiu de transparenta si il intreaba in urma caror evaluari s-a ajuns la suma de 11 milioane de euro pentru achizitionarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Nu dau eu 10 milioane de euro pe o piatra! Gigi Becali spune ca i s-a propus sa cumpere Cumintenia Pamantului: Ginerele unui lider politic m-a sunat. Eu zic sa intervina DNA-ul

Cumintenia Pamantului ar fi putut ajunge la palatal lui Gigi Becali. Latifundiarul a declarat la la un post de televiziune ca ginerele unui cunoscut politician l-a sunat si i-a propus sa cumpere.

Gigi Becali, IMITAT magistral de Radu Banciu: Eu nu dau bani pe o bucata de piatra. Sa intervina DNA in licitatia pentru Cumintenia Pamantului (VIDEO)

Radu Banciu l-a imitat din nou pe Gigi Becali, cand acesta s-a enervat pentru ca ginerele unui important lider politic i-a propus sa cumpere Cumintenia Pamantului. Cineva, nu.

Subscriptia publica pentru Cumintenia Pamantului, un esec al lui Dacian Ciolos

Subscriptia publica ce viza obtinerea de la populatie a 6 mil euro pentru cumpararea Cuminteniei Pamantului a fost un esec al premierului Dacian Ciolos, a precizat Traian Basescu, joi seara, pe Facebook.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )