Libnet.ro
UNICEF

06:30

De la sculpturi subacvatice la cadavre. Cinci dintre cele mai bizare muzee din lume

Adevărul Adevărul,
De la sculpturi subacvatice la cadavre. Cinci dintre cele mai bizare muzee din lume

Muzeele pastreaza colectii de artefacte de importanta artistica, istorica, stiintifica si culturala, fiind accesibile unui numar foarte mare de oameni datorita preturilor accesibile. Desi suntem obisnuiti ca muzeele sa se incadreze in anumite tipare, exista si unele mai stranii care au starnit uimire si care au creat controverse. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai indragite cantarete a primit o stea pe Walk of Fame

Cantareata Mary J. Blige, una dintre cele mai cunoscute artiste de rhythm si blues, va primi in cursul saptamanii viitoare o stea pe celebrul Walk to Fame de la Hollywood. Mary Blige a.

Subiectele zilei:Cat te costa sa fii tanar in noua dintre cele mai mari orase din Romania;Mai sunt necesari sapte ani pana la rezolvarea crizei de gardieni din penitenciare;Fostul episcop de Husi, implicat intr-un scandal homosexual, s-a mutat in palatul

Scurt punctaj pentru 2018. Spre un point of no return?2018 va aduce, cel mai probabil, adancirea faliilor deja create si exacerbarea tensiunilor din sistemul international catre punctul critic, dincolo de care transformarile devin ireversibile iar lumea intra, practic, intr-un alt capitol al istoriei. Deputat: Romania este plina de Lucani. O veritabila mafie care stabilea cine traieste si cine moare iese la iveala in cazul chirurgului Mihai Lucan. Alexandru Arsinel, Victor Socaciu, ministrul Sanatatii, Emil Boc si Gheorghe Funar sunt numele mentionate in fata procurorilor.

Arabia Saudita a scumpit benzina cu 127%, dar pretul la pompa ramane unul dintre cele mai mici din lume

Arabia Saudita a majorat cu 127% pretul benzinei la pompa, o initiativa destinata cresterii veniturilor la buget si reducerii dependentei celui mai mare exportator mondial de petrol de veniturile din petrol, informeaza Reuters, citat de Agerpres.

Controverse imobiliare in unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Controverse imobiliare intr-unul dintre cele mai mari orase din tara. Proiectele care au atras cel mai mult atentia

Cu un Plan Urbanistic General PUG) expirat de 10 ani, in Iasi au aparut in ultimele luni zeci de proiecte urbanistice dintre cele mai diverse ca amploare si impact asupra comunitatii.

Piata noua intr-una dintre cele mai bogate comune din Romania. Lucrarea de aproape 100.000 de euro, realizata de o firma de casa a primariei

Considerata una dintre cele mai bogate comune din Romania, fiind amplasata la marginea Timisoarei, comuna Dumbravita va avea o piata noua. Investitia este realizata de o firma care a beneficiat de mai multe contracte atrbuite direct de catre primarie.

VIDEO Primarul comunei cu unul dintre cele mai scumpe revelioane din Romania: Am dat in cap? Pe cine am omorat?

Dupa ce a realizat unul dintre cele mai scumpe focuri de artificii din Romania, primarul comunei Cheveresu Mare sustine ca nu si-a dat seama cat de mare e suma, tot ce si-a dorit fiind un foc de artificii. Am dat in cap? Am omorat pe cineva?, s-a eschivat primarul Marcel Muia.

CES 2018: Tendinte de la una din cele mai mari conventii de start-upuri si companii tech

In cateva zile va incepe International Consumer Electronics Show CES 2018), una dintre cele mai mari conventii de start-upuri si companii din domeniul tehnologiei, in Las Vegas, o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. CES este locul in care companiile mari si mici din domeniul tehnologiei, automobilelor, sanatatii si aparatelor de uz casnic se reunesc pentru a arata ultimele progrese in domeniu.

Trei firme vor sa reabiliteze una dintre cele mai frumoase cladiri din Brasov

Cladirea de pe Republicii este una dintre putinele din Brasov construite in stil Art Nouveau. S-a degradat atat de tare incat a fost nevoie de o prelata care sa o acopere pentru ca peretii sa nu se darame.

VIDEO Soseaua din munti care leaga Tara Zarandului de Valea Muresului. A fost unul dintre cele mai periculoase drumuri

Soseaua construita pentru a lega Tara Zarandului de Valea Muresului poate concura cu succes in topul celor mai spectaculoase drumuri judetene de munte.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )