Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scumpirea locuintelor a incetinit in 2018. Care sunt noile preturi in marile orase

Antena3 Antena3,
Scumpirea locuintelor a incetinit in 2018. Care sunt noile preturi in marile orase

Evolutia pietei rezidentiale in primele 6 luni din 2018 confirma asteptarile cu privire la incetinirea ritmului de crestere a preturilor. Dupa o scadere de 1,2% in luna iunie, pretul mediu solicitat se. continuă pe Antena3

Care sunt noile tarife privind utilizarea locurilor de parcare din Capitala

De la 1 iulie 2018, au intrat in vigoare noile tarife privind utilizarea locurilor de parcare din Capitala, in functie de zona. Au fost instituite 3 zone de taxare la nivelul Capitalei, cu urmatoarele tarife pe.

Raport: 13 medicamente esentiale pentru bolnavii de cancer, n pericol sa dispara din Romnia. Care sunt cauzele si ce masuri pot lua autoritatile

13 medicamente din Programul National de Oncologie, printre care Asparaginase, Bleomicina, Cisplatina, Sinplatin si Folinatul de Calciu, prezinta in acest moment risc semnificativ de discontinuitate sau disparitie din Romania, arata raportul Criza medicamentelor oncologice din Romania: cauze si solutii, realizat de Observatorul Roman de Sanatate in parteneriat cu Asociatia Daruieste Viata. Principalele cauze ale riscului de disparitie a medicamentelor, identificate in raport, sunt exportul paralel 46%), interesul comercial al producatorului 23%), politica de preturi a statului roman 23%) si problemele de fabricatie 8%).

Rezultate Loto 6 din 49 de joi, 5 iulie 2018. Care sunt numerele castigatoare

Loteria Romana a organizat, joi, noi extrageri loto, dupa ce la tragerile de duminica, 1 iulie, 2018, a acordat26. 645 castiguri in valoare totala de1. 006,69 lei.

Servicii oferite de o firma de contabilitate vs. angajat intern - care sunt diferentele?

In momentul in care un business se extinde suficient de mult incat devine justificata existenta unui departament de contabilitate, majoritatea antreprenorilor nu stiu care e decizia corecta. Ar trebui sa angajez.

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

Utile: Semne care anunta ca ati putea avea DIABET de tip 1. Care sunt simptomele care trebuie sa va ngrijoreze; Atentie la terapiile alternative! Tot mai multi romni cred ca afectiuni grave pot fi tratate cu sucuri sau ceaiuri, iar viata lor este n peric

O cercetatoare romanca a gasit cea mai buna metoda de a avea o discutie in contradictoriu cu partenerul. Niciun fel de relatie nu este ferita de conflicte, fie ele simple discutii in contradictoriu. Previn infarctul si cancerul de prostata. Cinci beneficii dovedite ale partidelor de amor. Zeci de mii de europeni sunt afectati in fiecare an de cancerul de prostata. Studii facute.

Oamenii de afaceri din Romnia se asteapta la o crestere a numarului insolventelor. Care sunt cauzele

Economia romaneasca risca sa se adanceasca in blocajul financiar, in conditiile in care numarul firmelor care se confrunta cu dificultati financiare creste de la o luna la alta. Cel putin aceasta este opinia majoritatii reprezentantilor companiilor chestionati de Frames Media Network si KeysFin intr-un sondaj privind perceptia investitorilor asupra insolventelor, realizat pentru Sierra Quadrant, unul dintre principalii jucatori din piata insolventei.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamente.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache. Proiectul votat astazi n Senat

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamentePe cine salveaza Comisia Iordache? Lista posibililor beneficiari ai redefinirii abuzului in serviciu DNA evalueaza impactul redefinirii abuzului in serviciu, in varianta Ministerului Justitiei: achitari si clasari pe banda rulanta in instante, daca modificarile intra in vigoare .

Criza politica din Germania se accentueaza / O ultima runda de negocieri, luni / Care sunt cauzele si scenariile posibile

Angela Merkel si aripa de dreapta a fragilei coalitii a cancelarului incearca luni o ultima tentativa de a rezolva conflictul privind migrantii, care ameninta guvernul de la Berlin dar si coeziunea europeana, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )