Libnet.ro
UNICEF

18:30

Scumpirile de tin lant. De maine platim mai mult pentru gaze

Antena3 Antena3,
Scumpirile de tin lant. De maine platim mai mult pentru gaze

De maine platim mai mult pentru gaze. Scumpirea se va vedea atat in facturile populatiei cat si in preturile alimentelor. Din cauza costurilor tot mai mari, producatorii anunta un nou val de scumpiri. continuă pe Antena3

Ce alimente s-au SCUMPIT cel mai mult in 2012.

Preturile celor mai importante alimente au crescut simtitor in ultima vreme. In topul scumpirilor gasim cartofii, fasolea, ouale si carnea. Seceta, deprecierea leului si scumpirile dese ale carburantilor au urcat inflatia anuala la aproape 4%, dublu fata de luna mai a acestui an, potrivit Realitatea. net. Fasolea si cartofii, alta data mancarea saracului, se numara printre alimentele care s-au scumpit cel mai mult in luna august. Cu peste 9% a crescut pretul kg de cartofi si cu 8,5% .

Liviu Voinea: Taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple

Reforma impozitarii proprietatii va pune un accent mai puternic pe principiul solidaritatii, care presupune taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple, si nu afecteaza cetateanul mediu si veniturile curente, a declarat Liviu Voinea, secretar de stat in Finante, potrivit Realitatea. net.

Bucataria vietnameza, din ce in ce mai mult pe placul romanilor.

Vietnamul, exotica tara a Orientului Indepartat, este de cele mai multe ori descris ca doua mari cosuri de orez, atarnate pe un bat, pentru a fi carate pe umar. Cele doua cosuri reprezinta cele doua delte ale tarii, in nord Delta Raului Rosu si in sud Delta Mekong-ului, legate intre ele de lanturile muntoase din centrul tarii. Hoc an, hoc noi sau in traducere invata sa mananci, inainte sa inveti sa vorbesti, caracterizeaza cel mai bine bucataria vietnameza, care la fel ca bucataria .

Fed a redus prognoza de crestere economica a SUA in 2012; mai mult optimism pentru ...

Rezerva Federala americana Fed) a revizuit in scadere estimarea privind cresterea economica a SUA in acest an, la 1,7-2%, de la 1,9-2,4%, cat anticipa in iunie, dar a ridicat prognozele pentru urmatorii doi ani, in timp ce asteptarile privind somajul au ramas in mare parte aceleasi, potrivit Mediafax. Pentru anul urmator, Fed anticipeaza acum o crestere a PIB de 2,5-3%, comparativ cu 2,2-2,8% in iunie, in timp ce pentru 2014 intervalul a fost extins la 3-3,8%, de la 3-3,5%, se arata intr-un .

Pot totul in Hristos care ma intareste! Imaginile care spun mai mult decat 1000 de cuvinte

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un material emotionant. Este vorba despre dragostea unui tata pentru fiul sau bolnav si ce face acesta pentru el. Vezi aici o poveste care te va lasa fara cuvinte! 16.

Pot totul in Hristos care ma intareste! Imaginile care spun mai mult decat 1000 de cuvinte

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un material emotionant. Este vorba despre dragostea unui tata pentru fiul sau bolnav si ce face acesta pentru el. Vezi aici o poveste care te va lasa fara cuvinte! 16.

CSM vrea ca PICCJ sa se implice MAI MULT in modalitatea de preluare a cauzelor.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, miercuri, Raportul Inspectiei Judiciare referitor la modalitatea de preluare a dosarelor de catre unitatile de parchet superioare de la unitatile de parchet inferioare, apreciind ca e necesara o implicare mai mare a PICCJ, relateaza Mediafax. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii apreciaza ca se impune: implicarea efectiva a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) .

VIDEO Raed Arafat: Motivul pentru care pleaca medicii tineri din Romania nu este neaparat financiar, ci legat mai mult de evolutia profesionala

Raed Arafat subliniaza, intr-un interviu pentru HotNews. ro, ca nu doar banii sunt cei care-i imping pe medicii romani sa emigreze, dar mai ales lipsa oportunitatilor profesionale oferite acestora acasa. Raed Arafat raspunde si acuzatiilor de conflict de interese care i-au fost aduse in presa centrala si vorbeste despre structura de integritate din cadrul Ministerului Sanatatii.

Tara noastra - din ce in ce mai atractiva pentru exporturile malaeziene

Interviu cu E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, Ambasadorul Malaeziei la Bucuresti intr-o perioda in care partenerii comerciali traditionali sunt afectati de criza economica, Malaezia isi indreapta atentia catre Vest in cautarea de noi piete, ne-a declarat, intr-un interviu, E. Dato' Nik Mustafa Kamal Bin Nik Ahmad, ambasadorul Malaeziei la Bucuresti, subliniind ca, pe fondul unor relatii solide la nivel de guvern, se poate stimula cooperarea in mai multe domenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2563 seconds )