Libnet.ro
UNICEF

09:15

Scurt omagiu, rugaciuni si rugaminti. In memoriam Sorin Saguna

Adevărul Adevărul,
Scurt omagiu, rugaciuni si rugaminti. In memoriam Sorin Saguna

Dar cand teatrul, poezia, setea de lume si foamea de Dumnezeu te lasa viu oricat ar vrea sa spuna natura despre tine ca ai fost, inseamna ca aveai o menire. inseamna ca ai fost si ramai Sorin Saguna. continuă pe Adevărul

VIDEO A murit actorul buzoian Sorin Saguna. La 25 de ani, era o tanara speranta a teatrului romanesc

Actorul buzoian Sorin Saguna a murit, in noaptea de marti spre miercuri, la un spital din Capitala, dupa o lunga si grea suferinta. De cateva luni, Sorin Saguna era internat in spital, din cauza unei boli ciudate pentru care doctorii nu au avut un diagnostic precis.

VIDEO Tanarul actor Sorin Saguna a fost inmormantat cu un costum popular pe el

Peste 300 de persoane l-au condus sambata, la mormant, pe tanarul actor buzoian Sorin Saguna, care s-a stins din viata la jumatatea acestei saptamani, la un spital din Bucuresti. Medicii spun ca tanarul a fost rapus de toxoplasmoza. Sorin scria si poezie iar toate versurile sale triste erau parca un sir de premonitii ale mortii. Ultima sa dorinta a fost sa fie ingropat cu un costum popular pe el.

VIDEO Tanarul actor Sorin Saguna a fost inmormantat in costum popular

Peste 300 de persoane l-au condus sambata, la mormant, pe tanarul actor buzoian Sorin Saguna, care s-a stins din viata la jumatatea acestei saptamani, la un spital din Bucuresti. Medicii spun ca tanarul a fost rapus de toxoplasmoza.

VIDEO Actorul Sorin Saguna va fi inmormantat in Cimitirul Dumbrava din Buzau

A luptat din rasputeri sa invinga boala dar organismul nu l-a ajutat. A murit lasand in urma regretul ca nu va interpreta roluri pe care si le dorea. Sorin Saguna, un actor considerat de specialisti o valoare a teatrului romanesc, a sfarsit la doar 25 de ani pe patul de spital dupa trei luni si jumatate de suferinta. A fost rapus de toxoplasmoza, o boala tratabila, in cele mai multe cazuri.

Moartea actorului Sorin Saguna, invaluita in incertitudini. A avut febra continuu, timp de aproape doua luni

Boala care l-a rapus pe actorul Sorin Saguna s-a declansat in preajma sarbatorilor pascale. A fost internat la Spitalul Matei Bals, unde i s-a pus un prim diagnostic de toxoplasmoza, o boala pe care o transmit pisicile ori din consumul de carne nepreparata termic suficient. Nu a fost insa un diagnostic cert. Medicii i-au administrat un tratament costisitor pentru care familia baiatului a vandut apartamentul si a facut credite la banci.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )