Libnet.ro
UNICEF

19:30

O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Antena3 Antena3,
O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a fost onorat sa o aiba ca invitata in studioul Sinteza Zilei pe una dintre cele mai iubite si apreciate romance, la nivel global, Angela Gheorghiu. Cea mai stralucitoare soprana din lume a lansat. continuă pe Antena3

Cum ne colinda Angela Gheorghiu de Sarbatori VIDEO

Celebra soprana Angela Gheorghiu lanseaza astazi un nou colind, Cantec de Craciun Din an in an), extras de pe primul sau album de colinde romanesti, O, ce veste minunata!.

Angela Gheorghiu a lansat colindul Cantec de Craciun (Din an in an), de pe noul sau album

Celebra soprana Angela Gheorghiu a lansat astazi un nou colind, Cantec de Craciun Din an in an), extras de pe primul sau album de colinde romanesti, O, ce veste minunata!, lansat in urma cu aproape o luna.

VIDEO Magia Craciunului la Alba Iulia. Cum ii intampina pe turisti cea mai mare Cetate din Romania

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare si mai frumoasa din Romania, isi intampina vizitatorii cu imagini spectaculoase. Pentru a creste atractivitatea monumentului, dar si a orasului, in perspectiva sarabatorilor de iarna, municipalitatea a realizat un spot video de promovare denumit Magia Craciunului la Alba Iulia.

Cea mai scumpa autostrada din lume se afla in Boston: Proiectul a costat 14,6 miliarde dolari (FOTO)

Cea mai mare autostrada din lume a fost construita in Boston si a costat 14,6 miliarde dolari, potrivit Boston Globe. The Central Artery/Tunnel Project, sau The Big Dig, asa cum a mai fost denumita, este cea m.

Romania a inregistrat in 2013 a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole din UE - Eurostat

Veniturile agricole au scazut in UE cu 1,3% in 2013, afectate puternic de Franta, care a inregistrat, cu -16,4%, una dintre cele mai puternice scaderi dintr-un total de 13 tari in recul, a anuntat vineri Comisia Europeana, potrivit agentiei AFP. Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole, dupa Olanda.

Sectorul Petrol and Gaz, cea mai mare pondere la finalul lui noiembrie

Fondul Proprietatea simbol FP) arata azi, intr-un raport lunar remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), ca sectorul Petrol and Gaz consemna cea mai mare pondere la finalul lunii noiembrie, de 46,97%, in timp ce lichiditatile nete si creantele detineau un procent de 0,98%.

Are 20 de ani si a fost votata de mii de oameni cea mai frumoasa BLONDA din tara. E pasionata de inginerie si istorie

Veronica Koshkin a fost votata pe site-ul Miss Rusia drept cea mai frumoasa blonda din tara, cu peste 5500 de voturi. Tanara va participa automat in finala concursului de frumusete Miss Rusia 2014 si va primi.

Sony lanseaza in Romania cea mai avansata camera superzoom.

Sony lanseaza in Romania cea mai avansata camera superzoom de pe piata care ofera utilizatorilor pasionati de fotografie puterea creativa a unui aparat DSLR, fara sa fie nevoie de obiective interschimbabile. Camera Cyber-shot RX10 are un design atractiv pentru amatorii DLSR, iar dotarile tehnice asigura imagini de inalta calitate fara a mai fi nevoie de corpul robust al unei camere sau seturi de obiective diferite, datorita obiectivului Carl Zeiss Vario-Sonnar T* de 24-200mm. Obiectivul fix .

FOTO Biserica Sf.Gheorghe din cea mai veche piata publica din Timisoara, disparuta in 1904

Puteti vedea cum arata vechea biserica iezuita Sfantul Gheorghe din cea mai veche piata publica din Timisoara. Fotografiile apartin sitului salvatipatrimoniultimisoarei. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )