Libnet.ro
UNICEF

07:30

Seara importanta pentru un mare antrenor din Italia: A inceput sa planga in timpul meciului

B1 B1,
Seara importanta pentru un mare antrenor din Italia: A inceput sa planga in timpul meciului

Seara importanta pentru Marco Pellegri. Chiar daca Genova a pierdut cu 3-2 meciul cu Lazio, antrenorul a trait unul dintre cele mai importante momente din viata. Fiul sau, Pietro Pellegri, in. continuă pe B1

Magda Vasiliu, despre cum a fost primita cu fiul ei intr-un spital din Italia. Aici nu conteaza cine esti. Copilul sa fie bine!

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu a descris, pe Facebook, cum a fost primita la un spital din Italia, impreuna cu fiul ei, Vlad, de opt ani, care sufera de cancer. Magda Vasiliu a povestit pe Facebook cum a fos.

Autostrada Bucuresti - Brasov, prioritara pentru infrastructura rutiera din Romania

Autostrada Bucuresti - Brasov este prioritara pentru infrastructura rutiera din tara noastra, a declarat ieri Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in cadrul discutiilor cu autoritatile locale din zonele care urmeaza sa fie tranzitate de aceasta, potrivit unui comunicat al ministerului de resort, trimis Redactiei.

MAE acorda Bursa Ierunca Lovinescu, in valoare de 500 de euro lunar, pentru studenti romani din Franta

Studentii romanii din Franta pot aplica pentru bursa anuala Ierunca-Lovinescu, in valoare de 500 de euro lunar, pentru o perioada de stagiu de 10 luni consecutive, anunta Ministerul roman al Afacerilor Externe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )