Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sebastian Coltescu aparat de unde te astepti mai putin

Online Sport Online Sport,
Sebastian Coltescu aparat de unde te astepti mai putin

Pus la colt pe retelele de socializare dupa eroarea de a-l indica pe camerunezul Pierre Webo ca fiind ala negru in meciul PSG Istanbul Basaksehir, arbitrul Sebastian Coltescu are parte si de o aparare insemnata. continuă pe Online Sport

Sebastian Coltescu, aparat de un fotbalist de culoare in scandalul momentului. Ce a zis

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Sebastian Coltescu, aparat de John Barnes: Cum altfel putea descrie o persoana neagra?! Micah Richards: Cand chiar e rasism, nu avem cu adevarat o reactie

Arbitrul Sebastian Coltescu a ajuns in centrul unui imens scandal international dupa ce, la meciul dintre Paris Saint Germain si Istanbul Basaksehir, s-a referit la fostul international camerunez Pierre Webo,.

Atacat din toate partile, Sebastian Coltescu si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc. Sper sa iasa cu fruntea sus din treaba asta

Sebastian Coltescu este atacat din toate partile dupa incidentul considerat rasist de la meciul dintre PSG si Basaksehir. in acest moment dificil al carierei, arbitrul roman si-a gasit si un aliat: E un baiat bun, il cunosc.

Coltescu, aparat de fosti jucatori de culoare, distrus in propria tara: S-a dus la un dineu si a tras vanturi

Scandalul de la Paris a aratat ca, din pacate, uneori, cand un om e cazut, sprijinul il primeste nu de la apropiati, ci de unde se asteapta mai putin.

CTP, reactie la scandalul unde arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism: A-l acuza de rasism pe acest domn e prea mult si prea nobil pentru persoana lui. E vorba de meltenism, de ghiolbanie!

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reactionat la scandalul momentului, in care arbitrul Sebastian Coltescu este acuzat de rasism, dupa ce marti seara, inmeciul PSG Istanbul Basaksehir, din ultima.

Ilie Nastase sare in apararea lui Sebastian Coltescu: Nu e rasism! Daca ei ne spun noua albi, noi cum sa le zicem lor?

Scandalul de la meciul de Liga Campionilor dintreParis Saint-GermainsiIstanbul Basaksehir, in care a fost implicat arbitrul Sebastian Coltescu a starnit numeroase controverse in randul.

De ce il apara Ilie Nastase pe Sebastian Coltescu. Are dreptate sau nu?

Ilie Nastase ii ia apararea arbitrului Sebastian Coltescu in scandalul in care acseta este acuzat de rasism. Daca are dreptate sau nu, cititi in randurile din articolul de mai jos. Ilie Naasatse a sarit in apararea lui Sebastian Coltescu, acuzat de rasism. Daca ei ne spun noua albi, noi cum sa le zicem lor? Ilie .

Sebastian Coltescu, la un pas de suicid. Ce drama l-a marcat pe viata

Sebastian Coltescu a fost la un pas de suicid, in anul 2008. Ce drama l-a marcat pe viata pe arbitrul care a umbrit toata etapa din Liga Campionilor dupa ce a folosit cuvantul negru, pentru a identifica un membru din stafful clubului Istanbul Basaksehir, vedeti in articolul de mai jos. Sebastian Coltescu, doua tentative de .

EXCLUSIV Arbitrul TAS a explicat ce urmeaza pentru Sebastian Coltescu dupa derapajul rasist. Cand se ia decizia finala

Sebastian Coltescu este atacat din toate directiile dupa scandalul de rasism pe care l-a provocat la Paris. Arbitru de rezerva la partida PSG Basaksehir, Coltescu a folosit expresia ala negru in incercarea de a-l identifica pe Pierre Webo. Intentia era de a-i transmite centralului Hategan ca secundul turcilor trebuia eliminat pentru proteste. Webo a .

Recep Erdogan, presedintele Turciei, s-a implicat in cazul de rasism al lui Sebastian Coltescu. Romania, intr-un scandal diplomatic?

Cazul de rasism ce-l are in centru pe Sebastian Coltescu, arbitru de rezerva la meciul PSG - Istanbul Basaksehir, este tratat cu mare seriozitate chiar si la cele mai inalte nivele. Dupa ce oficialul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )