Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Cucos, numit in functia de prim adjunct al Jandarmeriei Romane (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Cucos, numit in functia de prim adjunct al Jandarmeriei Romane (VIDEO)

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost numit in functia de prim adjunct al aceleiasi institutii, informeaza B1 TV. Cucos nu a mai primit o imputernicire din partea presedintelui. continuă pe B1

SURSE: Sebastian Cucos, numit in functia de prim adjunct al Jandarmeriei Romane (VIDEO)

Fostul sef al Jandarmeriei Romane, Sebastian Cucos, a fost numit in functia de prim adjunct al aceleiasi institutii, potrivit unor surse citate de B1 TV. Cucos nu a mai primit o imputernicire din.

Sebastian Cucos, imputernicit in functia de prim adjunct al Jandarmeriei Romane

Colonelul Cucos Gheorghe-Sebastian a fost imputernicit, incepand de joi, in functia de prim adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, informeaza MAI. Masura a fost.

Operatiunea rotirea cadrelor. Sebastian Cucos, cel care conducea Jandarmeria in timpul protestului diasporei, mentinut sef

Rocada la varful Jandarmeriei Romane dupa protestul din Piata Victoriei. Dupa ce nu a mai putut fi numit sef in fruntea militarilor, Sebastian Cucos va fi prim adjunct al sefului institutiei. Cucos conducea institutia cand au avut loc violentele de la mitingul diasporei.

Sebastian Cucos devine prim-adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei

Fostul sef al Jandarmeriei Romane Sebastian Cucos a fost imputernicit, joi, in functia de prim adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Romane, informeaza Mediafax.

Miting de sustinere a Jandarmeriei Romane, sambata, in Capitala

Un miting de sustinere a Jandarmeriei Romane va avea loc, sambata, 25 august, in Piata Constitutiei din Capitala. Organizatorii sustin ca impotriva jandarmilor a fost declansata o adevarata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,315 seconds )