Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita, azil in Serbia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sebastian Ghita, azil in Serbia

Curtea Suprema de la Belgrad a refuzat astazi sa il extradeze pe omul de afaceri si fost parlamentar roman Sebastian Ghita, inculpat pentru mai multe acuzatii de coruptie, spunand ca a primit azil in Serbia, relateaza agentia Associated Press, preluata de ABC News pe site-ul sau. continuă pe Ziarul Bursa

Sebastian Ghita, PRIMA REACTIE dupa ce Serbia a refuzat cererea de extradare

Serbia a refuzat extradarea lui Sebastian Ghita, dupa cererea facuta de Romania. Mai mult, Ghita a primit si azil politic. Prin aceasta decizie, inalta Curte de Justitie din Belgrad a admis ca, in luna.

Instanta din Serbia A RESPINS cererea de extradare a lui Sebastian GHITA: Ar fi PERSECUTAT POLITIC la Bucuresti

Inalta Curte de Justitie din Serbia a respins cererea de extradare a fostului deputat Sebastian Ghita, informeaza Stiripesurse. ro. Totodata, lui Ghita i s-a aprobat cererea deazil politic in Serbia.

Dan Andronic, dupa ce Serbia a respins cererea de extradare a lui Sebastian Ghita: E o decizie normala. Absurd e la noi, nu la ei

Jurnalistul Dan Andronic a vorbit in emisiunea 100 de minute despredeciziaSerbiei de a respinge cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Am fost acum zece zile la Belgrad si era o.

Serbia respinge cererea de extradare a lui Sebastian Ghita

Sebastian Ghita nu va fi extradat in Romania, dupa ce judecatorii din cererea vecina au respins cererea formulata de Ministerul Justitiei. Vom reveni cu amanunte.

Justitia sarba a respins extradarea lui Sebastian Ghita

Sebastian Ghita nu va fi extradat din Serbia. Justitia sarba a refuzat cererea autoritatilor judiciare romane de predare a fugarului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )