Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Ghita confirma ca a fost audiat in cazul Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita confirma ca a fost audiat in cazul Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama

Fostul deputat Sebastian Ghita a confirmat joi seara, la Romania TV, ca a fost audiat in cazul plangerii depuse impotriva fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama. continuă pe Adevărul

Ghita confirma ca a fost audiat in cazul Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama

Fostul deputat Sebastian Ghita a confirmat joi seara, la Romania TV, ca a fost audiat in cazul plangerii depuse impotriva fostei sefe DNA Laura Codruta Kovesi si ca a prezentat procurorilor toate probele pe care le detine, inclusiv fotografia facuta acesteia la el in crama.

Sebastian Ghita, despre denuntul impotriva lui Kovesi: Am dat poze si filme la Parchet. Pentru operatiunea Jakarta s-a deschis dosar

Sebastian Ghita a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre denuntul pe care l-a facut impotriva lui Kovesi. Acesta sustine ca plangerea a fost facuta la inceputul lunii decembrie, in care vorbeste despre.

Sebastian Ghita: 10 ani, Romania a fost cea mai furata tara din Europa si Kovesi era procuror-sef. Ea era pusa gardianul banilor si al dreptatii si tot ea spunea ca se fura mult (VIDEO)

Sebastian Ghita a sustinut, pentru B1 TV, ca Laura Codruta Kovesi minte atunci cand sustine ca i s-a deschis dosar pentru a fi impiedicata sa devina procuror-sef european. Fostul deputat afirma ca el a.

ADINA FLOREA, DESPRE DOSARUL IN CARE E CITATA KOVESI: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, astazi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

Adina Florea, despre dosarul in care este citata Kovesi: Este un dosar in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Se va respecta legea

Sefa Sectiei de anchetare a magistratilor, Adina Florea, a declarat, joi dimineata, ca dosarul in care este citata Laura Codruta Kovesi a fost deschis in urma plangerii lui Sebastian Ghita din decembrie 2018. Florea a precizat ca se vor respecta drepturile tuturor si in primul rand legea.

Sebastian Ghita, audiat de procurori, direct din Serbia

Aflat in Serbia, Sebastian Ghita a inceput sa vorbeasca cu procurorii. El a fost audiat timp de 4 ore, prin videoconferinta in legatura cu plangerile facute impotriva magistratilor de la DNA.

Strainii sunt de vina varianta Sebastian Ghita: Niste straini au facut sistemul informatic ANAF care nu merge. Kovesi a facut totul sa acopere hotiile, arestand romani! Haideti sa incetam sa ne mai batem joc de romani! (VIDEO)

Eu nu stiu firme romanesti sa faca hotii, a declarat Sebastian Ghita, in emisiunea moderata de Silviu Manastire, pe B1 TV. Ghita a insistat ca nu exista firme romanesti care sa fi facut.

Sebastian Ghita: in incercarea de a-si inalta succesul pe cadavrele si distrugerea altora, Kovesi a incercat cu toata puterea sa-si acopere trecutul (VIDEO)

In incercarea ei de a-si inalta succesul pe cadavrele si distrugerea altora, doamna Kovesi a incercat cu toata puterea sa-si acopere trecutul, a sustinut Sebastian Ghita, pentru B1 TV. Fostul deputat a.

UPDATE Adina Florea: Kovesi va fi audiata la Sectia de anchetare a magistratilor n urma unei sesizari a lui Sebastian Ghita. n primul rnd se va respecta legea

Fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie Laura Codruta Kovesi va fi audiata la Sectia de investigare a magistratilor intr-un dosar deschis in decembrie 2018, in urma unei sesizari a lui Sebastian Ghita, a declarat, joi dimineata, procurorul Adina Florea, adjuncta acestei structuri controversate, infiintate in acest an dupa modificarea legilor justitiei de catre coalitia PSD-ALDE. Adina Florea - propusa de mai multe ori la sefia DNA, in locul lui Kovesi, si refuzata de presedintele Iohannis - a sustinut ca in acest caz vor fi respectate drepturile tuturor persoanelor implicate, si, in primul rand, va fi respectata legea.

Iohannis, reactie la cazul Kovesi:Sectia speciala pentru anchetarea magistratilor nu trebuie sa fie un instrument politic de ancheta si intimidare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca Sectia de anchetare a magistratilor nu trebuie sa fie un instrument politic de ancheta si intimidare. Reactia presedintelui vine in contextul in care Laura Codruta Kovesi a fost chemata la audieri chiar in ziua in care va pleca la Bruxelles, unde va fi intervievata pentru functia de procuror-sef european.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )