Libnet.ro
UNICEF

19:16

Sebastian Ghita, despre extinderea sechestrului in dosarul Hertanu: Tot ce s-a intamplat saptamana trecuta pare un fel de razbunare

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita, despre extinderea sechestrului in dosarul Hertanu: Tot ce s-a intamplat saptamana trecuta pare un fel de razbunare

Deputatul Sebastian Ghita sustine ca evenimentele de saptamana trecuta, mai exact extinderea masurii sechestrului dispusa de procurorii DNA in dosarul Hertanu, interdictia de a parasi Ploiestiul si de a-si exercita functia de parlamentar, par un fel de razbunare. Ghita s-a prezentat luni la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, potrivit obligatiilor stabilite prin masura controlului judiciar. continuă pe Hotnews

Sebastian Ghita: Merg la DNA Ploiesti pentru ca nu pot fi blocate conturi ca asa vrea un procuror

Deputatul Sebastian Ghita a declarat ca va merge, luni, la DNA Ploiesti pentru noi detalii in dosarul Hertanu, precizand ca prin sechestrul pus pe mai multe conturi s-a intamplat o faradelege si trebuie lamurite mai multe aspecte intrucat.

Sebastian Ghita a cerut o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu: Deputatul sustine ca are de prezentat probe despre o situatie extrem de grava si vrea citarea ca martor a lui Traian Basescu

Deputatul Sebastian Ghita a depus, luni, o petitie la procurorul-sef al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, cerand o audienta la procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, informeaza.

Deputatii juristi sugereaza conducerii Camerei sa sesizeze CCR in cazul lui Sebastian Ghita

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a adoptat luni un punct de vedere, in care sugereaza Biroului permanent al forului legislativ sa sesizeze CCR in cazul interzicerii de catre DNA a exercitarii functiei de deputat de catre Sebastian Ghita.

Cazul lui Sebastian Ghita se indreapta catre CCR: Deputatii juristi au adoptat un punct de vedere in acest sens, care a fost trimis Biroului Permanent

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a adoptat luni un punct de vedere in care sugereaza Biroului Permanent sa sesizeze CCR in cazul interdictiei primite de Sebastian Ghita din partea DNA de a-si mai.

Deputatii juristi cer conducerii Camerei sa sesizeze CCR in cazul Sebastian Ghita

Saptamane trecuta, Sebastian Ghita le-a solicitat parlamentarilor sa reactioneze la decizia DNA in cazul sau privind interzicerea exercitarii functiei de deputat, sustinand ca aceasta i se pare o decizie extrem de grava, neconstitutionala si cu potentiale repercursiuni asupra democratiei in Romania.

Sebastian Ghita merge la procurorul DNA cu noi argumente

Camera Deputatilor ar putea sesiza Curtea Constitutionala, dupa ce deputatului Sebastian Ghita i-a fost interzis de catre procurori sa-si mai exercite mandatul. Deputatii juristi au decis ca.

Contestatia lui Sebastian Ghita, care vrea sa-si exercite functia de parlamentar, a fost RESPINSA

Contestatia lui Sebastian Ghita, privind interdictia de a-si exercita functia de parlamentar si de a parasi Ploiestiul, a fost respinsa.

DNA respinge cererea lui Sebastian Ghita de modificare a conditiilor controlului judiciar

Directia Nationala Anticoruptie a decis sa pastreze conditiile controlului judiciar impus deputatului Sebastian Ghita, dupa ce acesta depusese o plangere pentru modificarea acestora, transmit surse din presa.

Surse: DNA a respins plangerea lui Sebastian Ghita impotriva masurilor luate in controlul judiciar

Potrivit unor surse judiciare, procurorul Sectiei intai a DNA a respins vineri plangerea facuta de Sebastian Ghita impotriva masurilor luate in controlul judiciar si dispuse de procurorul de la DNA Ploiesti,.

Plangerea lui Sebastian Ghita privind modificarea controlului judiciar a fost RESPINSA

Plangerea formulata de deputatul Sebastian Ghita impotriva deciziei procurorilor DNA Ploiesti de modificare a masurii controlului judiciar dispusa fata de acesta, in sensul interzicerii exercitarii functiei de parlamentar si parasirii municipiului Ploiesti a fost respinsa, au declarat vineri, surse judiciare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )