Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sebastian Ghita, despre miscarea sieu: O mare bula de PR. Este evident ca e vorba de o lucratura profesionista

B1 B1,
Sebastian Ghita, despre miscarea sieu: O mare bula de PR. Este evident ca e vorba de o lucratura profesionista

Sebastian Ghita a lansat un atac extrem de dur la adresa antreprenorului Stefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostrada din Moldova. intr-o postare pe Facebook, fostul deputat, aflat in. continuă pe B1

Ambasada Suediei, mesaj despre miscarea sieu: Daca ai 15 minute libere astazi, poti urmari raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stockholm (VIDEO)

Fenomenul sieu a cuprins toata tara. Sute de angajati din Romania si-au oprit activitatea pentru a atrage atentia ca tara nu are autostrazi. O reactie la aceasta miscare a venit, vineri, si din partea.

Dupa ce i-a amenintat pe protestatari cu BATAIA, Sebastian Ghita se intoarce la Domnul: Statul sa acorde BISERICII 100 de milioane de euro pe an pentru romanii din diaspora

Dupa ce in urma cu cateva zile ii ameninta cu bataia pe protestatarii rezist, Sebastian Ghita se intoarce la cele sfinte! Mare e gradina Domnului! Fostul parlamentar PSD Sebastian Ghita, fugar in.

Sebastian Ghita, anunt despre intoarcerea in Romania

Sebastian Ghita a vorbit, intr-o interventie telefonica de la B1 TV, si despre decizia privind reintoarcerea in Romania. intrebat daca se va intoarce in Romania, in contextul in care a anuntat ca va.

Romania TV risca sa stinga becul: ce spune CNA de amenintarile lui Sebastian Ghita la adresa rezist

Sebastian Ghita a facut valuri in online pe parcursul zilei de ieri in urma unei interventii la Romania TV prin care a amenintat cu bataia protestatarii impotriva modificarilor din justitie. Consecintele nu au intarziat sa apara. Pentru ca aceasta este tara in care traim, numele penalului Sebastian Ghita va aparea pe lista candidatilor la europarlamentare.

Sebastian Ghita, declaratii despre REVENIREA in Romania: O sa-mi asum dreptul meu la libertate (VIDEO)

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat marti, antr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca va decide daca va revebni in Romania pentru a face campanie pentru.

Fugarul Sebastian Ghita ameninta cu bataia manifestantii rezist: Sa le dea suturi in fund si sa ii trimita acasa

Fugarul Sebastian Ghita, vizat in mai multe dosare de coruptie, i-a amenintat cu bataia pe manifestantii antiguvernamentali reuniti sub numele rezist. intr-o interventie telefonica la postul Romania TV, al carui fondator este, Sebastian Ghita, aflat acum in Belgrad, a spus ca ii va trimite pe membrii Partidului Romania Unita, pe listele caruia va candida la [] .

Sebastian Ghita, evlavios dupa ce i-a amenintat cu bataia pe protestatarii rezist: Statul ar trebui sa plateasca Bisericii 100 de milioane de euro pe an

Dupa ce cu cateva zile in urma a amenintat ca le va da suturi in fund protestatarilor rezist, astazi, fugarul Sebastian Ghita a declarat ca statul ar trebui sa plateasca 100 de milioane de euro pe an Bisericii Ortodoxe Romane, astfel incat aceasta sa infiinteze in strainatate scoli pentru predarea limbii si istoriei romane.

SUTE de plangeri Rezist depuse la CNA in urma AMENINTARILOR lui Sebastian Ghita dintr-o emisiune

Aproximativ 500 de reclamatii au fost depusa la Consiliul National al Audiovizualului dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii rezist, intr-o emisiune Romania TV de luni seara, relateaza News. ro.

Aproximativ 500 de plangeri la CNA dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii cu bataia

Presedintele Comisiei pentru cultura a Camerei Deputatilor, deputatul PNL Gigel Stirbu, a transmis miercuri o solicitare Consiliului National al Audiovizualului CNA) de a se sesiza referitor la amenintarile lui Sebastian Ghita la adresa.

Aproximativ 500 de reclamatii, primite de CNA dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii rezist la Romania TV

Aproximativ 500 de reclamatii au fost primite de Consiliul National al Audiovizualului dupa ce Sebastian Ghita a amenintat protestatarii rezist, intr-o emisiune Romania TV de luni seara. Dorina Rusu, membru CNA, si presedintele Comisiei pentru cultura din Camera s-au autosesizat in acest sens. Mai multe organizatii au depus si ele plangeri la Consiliu.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )