Libnet.ro
UNICEF

16:45

SEBASTIAN GHITA DIVORTEAZA: Cererea INCREDIBILA facuta de SOTIA SA si PRETENTIILE pe care le are

B1 B1,
SEBASTIAN GHITA DIVORTEAZA: Cererea INCREDIBILA facuta de SOTIA SA si PRETENTIILE pe care le are

O nouatate surprinzatoare despre Sebastian Ghita, fugit in Serbia, a fost dezvaluita chiar de catre sotia sa: divorteaza! Madalina Ghita a depus cererea de divort pe data de 3 octombrie, la Judec. continuă pe B1

Sebastian Ghita DIVORTEAZA: Cererea INCREDIBILA facuta de sotia sa

O nouatate surprinzatoare despre Sebastian Ghita, fugit in Serbia, a fost dezvaluita chiar de catre sotia sa: divorteaza! Madalina Ghita a depus cererea de divort pe data de 3 octombrie, la Judec.

Sebastian Ghita divorteaza. Fostul deputat isi pune la adapost averea de 200 milioane?

Sebastian Ghita divorteaza. Informatia care apare pe site-ul Ministerului Justitiei a fost prezentata miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Fostul deputat este parat in acest.

Antena 3: Sotia lui Sebastian Ghita a intentat divortul intr-o incercare de evita sechestrul pe bunuri

Sotia lui Sebastian Ghita a intentat actiune de divort impotriva acestuia, potrivit site-ului Ministerului Justitiei. Fostul deputat este parat in acest dosar, inregistrat pe 3 octombrie 2017. Sotia sa, Madalina Ghita, este reclamant in dosarul privind impartirea bunurilor familiei Ghita, astfel ca urmeaza partajul. Antena 3 sugereaza ca, in fapt, este vorba de o tentativa a lui Ghita de a-si salva de sub sechestru o parte din averea de 200 de milioane de euro.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )