Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sebastian Ghita ar fi fost audiat de oameni ai republicanilor din Departamentul de Justitie al SUA

B1 B1,
Sebastian Ghita ar fi fost audiat de oameni ai republicanilor din Departamentul de Justitie al SUA

Sebastian Ghita, aflat in Serbia, ar fi dat declaratii in fata unor oameni ai republicanilor din Departamentul de Justitie al SUA, potrivit unor surse citate de jurnalistii de la National. ro. Totul. continuă pe B1

Victor Ponta, acuzatii grave: Liviu Dragnea i-a spus lui Sebastian Ghita ca il ajuta in campania electorala in schimbul sustinerii sale pe Romania TV (VIDEO)

Victor Ponta da vina pe Liviu Dragnea pentru asocierea cu partidul lui Sebastian Ghita . Fostul premier sustine ca implicarea in campania Partidului Romania Unita de la parlamentare a fost.

Dan Voiculescu a anuntat ca se afla la Belgrad, in acelasi oras cu Sebastian Ghita

Omul de afaceri Dan Voiculescu a confirmat ca se afla in capitala Serbiei, Belgrad, adica in acelasi oras cu Sebastian Ghita - care este plasat de autoritatile sarbe in arest sub control judiciar.

Procesele lui Gabriel Oprea, Dan Sova si Sebastian Ghita sunt la acelasi complet care judeca dosarele lui Dragnea si Tariceanu. S-ar putea decide reluarea proceselor

Magistratii ICCJ ar putea da aceeasi solutie, de reluare a proceselor, ca in cazul lui Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, si pentru fostul vicepremier Gabriel Oprea si fostii parlamentari Dan Sova si Sebastian Ghita.

Ce s-a ales de Sebastian Ghita si de banii lui

Au trecut patru luni de la prinderea lui Sebastian Ghita. Procesul de extradare in momentul de fata bate pasul pe loc. Din informatiile noastre, Instanta Suprema din Serbia inca analizeaza.

Victor Ponta: Suntem foarte multi care stim direct ca Tel Drum e a lui Dragnea/ Plus: Ce pact ar fi existat in 2016 intre liderul PSD si Sebastian Ghita

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a declarat, intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, ca suntem foarte multi care stim in mod direct ca firma Tel Drum din Teleorman este a lui Liviu Dragnea. Ponta, care a fost exclus din PSD si in weekend a lansat alaturi de Daniel Constantin si Sorin Campeanu partidul Pro Romania, l-a acuzat ca Dragnea ca minte atunci cand spune ca n-a mai vorbit cu cei de la Tel Drum din 2004. DNA i-a acuzat pe directorii Tel Drum la jumatatea lunii august de frauda cu fonduri europene. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a negat si el ca ar avea o relatie personala cu Liviu Dragnea si ca liderul PSD n-ar avea nici o legatura cu firma.

Victor Alistar si Romeu Chelariu au fost alesi membri CSM din partea societatii civile

Plenul Senatului i-a ales luni, prin vot secret cu buletine, pe Victor Alistar si pe Romeu Chelariu ca membri in Consiliul Superior al Magistraturii din partea societatii civile.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )