Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sebastian Ghita spune ca i va da lui Tudorel Toader, care se va afla luni la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare

Hotnews Hotnews,
 Sebastian Ghita spune ca i va da lui Tudorel Toader, care se va afla luni la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca ii va da luni ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care se va afla la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau, informeaza news. ro. continuă pe Hotnews

Sebastian Ghita spune ca ii va da lui Tudorel Toader, care se va afla luni la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare

Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca ii va da luni ministrului Justitiei, Tudorel Toader, care se va afla la Belgrad, un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

Lovitura DEVASTATOARE pregatita de SEBASTIAN GHITA la venirea lui Tudorel Toader in Serbia! Sursele CONFIRMA: Ministrul Justitiei, la un pas de a pieri pe limba lui...

Lovitura de proportii pregatita de Sebastian Ghita in Serbia. Acesta intentioneaza sa mearga in acelasi timp cu ministrul roman, Tudorel Toader, la Ministerul Justitiei din Serbia, scrie EVZ, citand.

Tudorel Toader, in vizita in Serbia. Va purta discutii cu omologul sau despre cazul Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader merge luni in Serbia, unde va avea o intrevedere cu omologul sau.

Ghita, despre vizita lui Toader in Serbia: Pot sa ma duc sa ii dau un memoriu pe treptele Ministerului Justitiei

Fostul deputat Sebastian Ghita a afirmat duminica seara ca va incerca sa il interpeleze pe ministrul Tudorel Toader pe treptele Ministerului Justitiei din Serbia pentru a-i inainta un memoriu. Ma mira.

Ministrul Justitiei pleaca in Serbia. Planul neasteptat al lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va efectua, luni, o vizita la Belgrad, acolo unde se va intalni cu ministrul Justitiei din Serbia, iar principala discutie va fi legata de Sebastian.

S-A TERMINAT! Sebastian Ghita anunta ca VA DIFUZA inregistrarea cu KOVESI! APEL catre DRAGNEA: Sa sesizeze CURTEA CONSTITUTIONALA...

Sebastian Ghita a anuntat duminica seara ca urmeaza sa difuzeze inregistrarile video pe care le detine cu Laura Codruta Kovesi de la el de acasa. intr-o interventie telefonica la Antena 3, fostul.

SEBASTIAN Ghita LANSEAZA NUCLEARA in dosarul FAMILIEI COSMA: IPJ Buzau ar fi CERTIFICAT scrisul unui martor INEXISTENT

Acuzatii incendiare au fost lansate duminica seara de Sebastian Ghita, dupa ce Andreea Cosma a facut o interpelare la ministrul de Interne, acuzand ca testele poligraf comandate de DNA ar fi false. Ghita a.

Sebastian Ghita: Da, voi difuza inregistrarea cu Kovesi

Sebastian Ghita a spus intr-o Editie speciala, la Antena 3, ca va difuza inregistrarile video pe .

Iasi: Manifestatie impotriva lui Tudorel Toader, la Universitatea Al. I. Cuza. Tudorel nu esti iesean, mars la Dragnea-n Teleorman! (VIDEO)

Peste 150 de persoane au protestat in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, informeaza B1 TV. Oamenii au cerut demisia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, suspendat din functia de rector al.

Manifestatie impotriva lui Tudorel Toader la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

Peste 150 de persoane au protestat astazi in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, cerand demisia ministrului Justitiei Tudorel Toader, suspendat din functia de rector al universitatii in perioada mandatului de la minister.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )