Libnet.ro
UNICEF

18:30

Sebastian Ghita tuna si fulgera la adresa sefei DNA. Ma intreb daca Kovesi e zdravana

B1 B1,
Sebastian Ghita tuna si fulgera la adresa sefei DNA. Ma intreb daca Kovesi e zdravana

Omul de afaceri Sebastian Ghita continua atacurile la adresa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in contextul scandalului generat de fostul deputat Vlad Cosma care a dezvaluit cum se fabricau probe si. continuă pe B1

Sebastian Ghita tuna si fulgera la adresa sefei DNA. Ma intreb daca Kovesi e zdravana

Omul de afaceri Sebastian Ghita continua atacurile la adresa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in contextul scandalului generat de fostul deputat Vlad Cosma care a dezvaluit cum se fabricau probe si.

Sebastian Ghita: Kovesi e zdravana? Augustin Lazar mai e procuror general?

Fostul deputat Sebastian Ghita a lansat, luni seara, noi acuzatii la adresa sefei DNA, Laura Codruta.

Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Negulescu si Onea ca au inventat dosare impotriva lui Sebastian Ghita in baza unor probe fabricate / DNA prezinta propriile interceptari: Daca e si VOICULESCU bagat ... si GHITA ... in treaba asta, e o chestiune mai

Antena 3 a difuzat duminica seara o inregistrare in care fostul deputat PSD Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Mircea Negulescu si Lucian Onea ca au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate, in cauza fiind vorba despre Sebastian Ghita. DNA afirma, in replica, ca este vorba despre prezentarea denaturata a faptelor si precizeaza, prezentand transcrierea unor alte interceptari, ca o persoana din anturajul lui Mircea Cosma a incercat sa influenteze procurorii, amenintand, in caz contrar, cu prezentarea la televiziuni a unor inregistrari audio constand in montaje si colaje.

Sebastian Ghita cere arestarea Laurei Codruta Kovesi: Nu au scapare nici cei de la Parchetul General

Sebastian Ghitacere arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si il avertizeaza pe procurorul general Augustin Lazar. Daca nu face aceasta miscare, este complice cu sefa DNA. Mai mult, fostul deputat.

SEBASTIAN GHITA cere DECAPITARI in DNA: Fac plangere penala! Ar trebui ARESTATI!

Acuzatii fara precedent au fost lansate duminica seara de Sebastian Ghita, la adresa conducerii DNA, dupa dezvaluirile facute de fostul deputat Vlad Cosma. Fostul deputat a declarat ca este decis sa depuna o .

Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Negulescu si Onea ca au inventat dosare impotriva lui Sebastian Ghita

Antena 3 a difuzat ieri seara o inregistrare in care fostul deputat PSD Vlad Cosma ii acuza pe procurorii DNA Mircea Negulescu si Lucian Onea ca au incercat sa inventeze dosare in baza unor probe fabricate, in cauza fiind vorba despre Sebastian Ghita.

Sebastian Ghita, in direct la Antena 3 dupa dezvaluirile fostului procuror DNA Mihaiela Iorga: Nici Ceausescu nu facea asa ceva

Omul de afaceri Sebastian Ghita a reluat duminica, la Antena 3, afirmatiile conform carora avea o relatie apropiata cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi, sustinand ca aceasta a fost la el acasa, la Ploiesti, a venit la vie si a fost vazuta de lautari, de chelneri si a precizat ca se va gandi cum poate dovedi relatia pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi.

Sebastian Ghita sustine ca denuntatorul din dosarul sau nu exista: Acel cetatean Serghei Petrus nu exista. E un fals. Nu au scapare cei de la Parchetul General!

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia, a declarat, luni seara, intr-o interventie la Romania TV, ca seful DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, s-a autoincriminat, de fapt, in conferinta de presa sustinuta luni. El a sustinut ca denuntul din dosarul sau este un fals si ca a inceput proceduri pentru a le prezenta judecatorilor sarbi adevarul despre acele probe fabricate, pe baza carora a primit mandat de arestare si cerere de extradare.

Sebastian Ghita, declaratii la Romania TV: Procurorul Onea s-a autoincriminat

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita, aflat in prezent in Serbia, a declarat, luni seara, intr-o interventie la Romania TV ca seful DNA Ploiesti, procurorul Lucian Onea, s-a autoincriminat in conferinta de presa sustinuta luni.

Sebastian Ghita: Kovesi a venit la mine acasa, la Ploiesti. Pana in 2014 aveam relatii normale, ma consideram apropiat

Omul de afaceri Sebastian Ghita a sustinut duminica, intr-o interventie la Antena 3, ca avea o relatie apropiata cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi, sustinand ca aceasta ar fi fost la el acasa, la Ploiesti, a venit la vie si ar fi fost vazuta de lautari si de chelneri, el precizand ca se va gandi cum poate dovedi relatia pe care a avut-o cu Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )