Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

România Liberă România Liberă,
Sebastian Lazaroiu il AVERTIZEAZA pe Victor Ponta: Presedintele poate DESEMNA un alt ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, presedintele Traian Basescu poate desemna in locul lui un alt membru al Executivului in contextul in care nu-si indeplineste atributiile functiei. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri 9 decembrie). Apoi, face . continuă pe România Liberă

Lazaroiu: Constitutia il obliga pe Victor Ponta sa numeasca un nou ministru al ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu ii atrage atentia lui Victor Ponta ca, in conformitate cu Constitutia Romaniei, premierul este obligat sa desemneze un alt ministru la sanatate in cel mult 45 de zile, ceea ce ar insemna ca numirea s-ar produce inaintea alegerilor parlamentare din 9 decembrie. Mai exact, Lazaroiu reda pe pagina personala de Facebook o declaratie de marti a lui Victor Ponta: Victor Ponta: Nu am nicio propunere de facut la sefia Ministerului Sanatatii pana la alegeri .

Sebastian Lazaroiu: Cand o tara intreaga se uita gura casca la telenovela Oltchim, nu ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu coreleaza telenovela privatizarii Oltchim, de la care nicio televiziune nu se da inapoi s-o difuzeze, si demisia ministrului Sanatatii, Vasile Cepoi. Cand o persoana fizica castiga la licitatie Oltchim, apoi merge la banca sa scoata sacii cu salarii si o tara intreaga se uita gura casca sa prinda momentul iesirii din banca nu e oare normal ca ministrul SANATATII sa demisioneze?, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Consilierul .

Sebastian Bodu ii cere lui Victor Ponta demiterea sefului OPSPI, pentru esecul in privatizarea Oltchim

Nu mai vrem ca Remus Vulpescu sa se ocupe de privatizarea Oltchim, a spus luni seara, premierul Victor Ponta, caruia europarlamentarul PDL, Sebastian Bodu i-a trimis o scrisoare deschisa, prin care cere.

Victor Ponta, desemnat MINISTRU INTERIMAR al Sanatatii de catre presedintele Basescu.

Premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar al Sanatatii, printr-un decret semnat, miercuri, de catre presedintele Traian Basescu, potrivit Mediafax. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c. , Decretul prin care se ia act de demisia domnului Vasile Cepoi, ministrul Sanatatii, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului. De asemenea, presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3 octombrie a. c.

Victor Ponta: M-a enervat ce a aparut pe site-ul MFP/ La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului

La Ministerul Finantelor este ca in D'ale Carnavalului, de Caragiale, a declarat premierul Victor Ponta la Realitatea TV. Prim ministrul a facut aceasta declaratie in urma informatiei conform careia in 2013 va fi o majorare a taxelor si impozitelor: O data la 3 ani, autoritatile locale au voie sa actualizeze taxele locale cu inflatia. Daca vreo primarie are nevoie de bani poate majora taxele locale in functie de inflatie. In afara de cota unica, pe care am stabilit-o cu colegii liberali si ramane 16% - nu avem in vedere alte cresteri de taxe si impozite.

Traian Basescu l-a desemnat pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Victor Ponta interimar la portofoliul Sanatatii

Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, un decret prin care il desemneaza pe Victor Ponta ministru interimar al Sanatatii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat miercuri, 3.

Victor Ponta: imi doresc ca Romania sa aiba o relatie foarte buna cu institutiile europene

Premierul Victor Ponta a declarat, la Bruxelles, unde a participat la Congresul PES, ca presedintele CE si presedintele PE au o pozitie mult imbunatatita in privinta Romaniei si a precizat ca tara.

Victor Ponta sustine ca este in continuare in DEZACORD cu Traian Basescu.

Premierul roman Victor Ponta sustine ca este in continuare in conflict cu presedintele Traian Basescu, intr-un interviu acordat EurActiv. com cu ocazia Congresului Partidului Socialistilor Europeni care a avut loc sambata la Bruxelles, potrivit Mediafax. Intrebat de jurnalistul Gheorghi Gotev cine va merge la summitul de la Bruxelles din 18-19 octombrie, Ponta a raspuns ca exista deja o decizie a Curtii Constitutionale pe acest subiect. Curtea Constitutionala a decis la 26 septembrie) ca .

Victor Ponta: Dan Diaconescu este protejat al PDL/ La noi Parchetul se conduce prin interimari. Un interimar e dependent direct de cel care l-a numit acolo, adica presedintele Basescu

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la Realitatea TV despre recentul scandal al privatizarii Oltchim si despre taxele si impozitele ce vor creste in 2013: Domnul Diaconescu are in minte ca are imunitate si nu va fi tras la raspundere pentru oferta falsa de la licitatie sau pentru actele false prezentate la o banca pentru ca dansul reprezinta si interesele politice ale PDL. M-am enervat foarte tare ca nu am fost consultat si ca n-au explicat ei ceea ce explic eu acum, este dreptul legal al primarului ca, odata la trei ani, sa mareasca daca vrea taxele locale. Aici vorbim despre autoritatea si autonomia locala si de Legea finantelor publice locale. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile premierului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )