Libnet.ro
UNICEF

13:45

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi.

România Liberă România Liberă,
Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel a castigat, duminica, a saptea cursa la rand, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi. Sebastian Vettel a fost urmat de coechipierul sau, australianul Mark Webber, si de germanul Nico Rosberg Mercedes). Francezul Romain Grosjean Lotus-Renault) a trecut linia de sosire al patrulea, al cincilea a fost spaniolul Fernando Alonso ), urmat de britanicul Paul Di Resta Force India) pe locul 6. Pe locurile 7-10 au incheiat cursa de pe . continuă pe România Liberă

F1 Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, deja campion mondial in 2013, a castigat duminica a saptea cursa la rand, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, a 17-a etapa a sezonului, fiind urmat de coechipierul sau, australianul Mark Webber, si de germanul Nico Rosberg Mercedes), scrie Mediafax.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, deja campion mondial in 2013, a castigat, duminica, a saptea cursa la rand, Marele Premiu al Emiratului Abu Dhabi, a 17-a etapa a sezonului, fiind urmat de.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )