Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sebastian Vladescu, audiat din nou la DNA in dosarul in care este acuzat ca a primit 1 milion de euro mita (VIDEO)

B1 B1,
Sebastian Vladescu, audiat din nou la DNA in dosarul in care este acuzat ca a primit 1 milion de euro mita (VIDEO)

Fostul ministru de Finante, Sebastian Vladescu, s-a prezentat vineri din nou in fata procurorilor DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita. Aceasta audiere vine la trei zile. continuă pe B1

Fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu, audiat la Directia Nationala Anticoruptie

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a acestuia in dosarul in care procurorii investigheaza incheierea si executarea contractelor de reabilitare a liniei ferate Bucuresti - Constanta.

UPDATE Fostul ministru de Finante Sebastian Vladescu, audiat la DNA. Procurorii au inceput urmarirea penala

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a acestuia. Fostul ministru este urmarit penal pentru luare de mita si trafic de influenta.

Sebastian Vladescu, urmarit penal de DNA

DNA anunta astazi ca procurorii au inceput urmarirea penala impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, dupa obtinerea avizului favorabil din partea presedintelui Klaus Iohannis.

Fostul ministru Sebastian Vladescu este urmarit penal de DNA. Este acuzat de luare de mita si trafic de influenta in forma continuata

Fostul ministru al Finantelor Publice Sebastian Vladescu este urmarit penal de procurorii DNA, pentru doua infractiuni de luare de mita si trafic de influenta in forma continuata. Vineri, procurorii i-au.

Sebastian Vladescu, la DNA

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a acestuia in dosarul in care procurorii investigheaza incheierea si executarea contractelor de reabilitare a liniei ferate Bucuresti - Constanta, relateaza Agerpres.

Sebastian Vladescu, la DNA

Fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu s-a prezentat vineri la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a acestuia in dosarul in care.

Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu in dosarul de spagi la nivel inalt

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti incuviintarea urmarii penale pe numele fostului ministrul lal Finanetelor, Sebastian Vladescu. Acesta este acuzat de procurorii DNA de doua fapte de luare de.

Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, cererea DNA de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu in dosarul in care este acuzat ca a luat mita in valoare de 1 milion de euro, scrie Digi24 .

UPDATE DNA a nceput urmarirea penala fata de Sebastian Vladescu

DNA a anuntat vineri ca procurorii au inceput urmarirea penala impotriva fostului ministru al Finantelor Sebastian Vladescu, pentru infractiuni de luare de mita si trafic de influenta in forma continuata, dupa obtinerea avizului favorabil din partea presedintelui Klaus Iohannis.

Cristian Boureanu, din nou la DNA pentru a fi audiat in dosarul spagilor uriase (VIDEO)

Fostul deputat Cristian Boureanu a revenit miercuri dimineata la DNA pentru a rezolva detalii tehnice pe care nu le-a finalizat marti cand a fost chemat in dosarul in care acesta este suspectat de fapte de co.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )