Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sechestrare de persoane la gara din Koln: Politia nu exclude un atentat

Antena3 Antena3,
Sechestrare de persoane la gara din Koln: Politia nu exclude un atentat

Politia germana a afirmat luni seara ca nu exclude pista unui atentat terorist dupa sechestrarea de persoane in gara din Koln care a facut trei raniti pe langa atacator, relateaza AFP. Ancheta. continuă pe Antena3

Luare de ostatici in gara din Koln, Germania

Politia germana a fost chemata luni sa intervina intr-o situatie cu ostatici in apropiere de principala gara din Koln vest), informeaza dpa. Politia a precizat intr-un mesaj pe Twitter ca se ocupa de.

Luare de ostatici in gara din Koln, Germania. Mai multe focuri de arma trase

Politia germana a fost chemata luni sa intervina intr-o situatie cu ostatici in apropiere de principala gara din Koln vest), informeaza dpa. Politia a precizat intr-un mesaj pe Twitter ca se ocupa de.

ALERTA TERORISTA in Germania! impuscaturi si luare de ostatici in gara din Koln! Detalii de ultim moment (FOTO, VIDEO)

Alerta teorista in Germania! Gara din Kolna fost evacuata, in urma cu putin timp, dupa ce in zona au fost trase mai multe focuri de arma. Politia germana a fost solicitataluni sa inter.

UPDATE // ALERTA TERORISTA in Germania! impuscaturi si luare de ostatici in gara din Koln! Agresorul a fost arestat. in ce stare se afla VICTIMELE (FOTO, VIDEO)

UPDATE 17:00: Fortele speciale de intereventie au patruns in Gara centrala din Koln si au eliberat femeia care fusese luata ostatic. De asemenea, atacatorul a fost arestat, au anuntat autoritatile.

Luarea de ostatici de la Koln, un posibil atentat terorist

Politia germana a afirmat luni seara ca nu exclude pista unui atentat terorist dupa sechestrarea de persoane in gara din Koln care a facut trei raniti pe langa atacator, relateaza AFP. Ancheta.

UPDATE Femeia luata ostatica lnga gara centrala din Koln a fost eliberata, agresorul a fost prins

O femeie a fost luata ostatica in piata de langa gara centrala din Koln, a anuntat politia. Fortele de interventie sunt la fata locului, potrivit Reuters. Politia a cerut cetatenilor sa evite zona garii. Potrivit presei germane, femeia ar fi fost tinuta ostatica intr-o farmacie. 20 Politia l-a capturat pe agresor si a eliberat-o pe ostatica. Suspectul este sub controlul nostru. O femeie ostatica a suferit rani usoare si primeste ingrijiri, a anuntat politia pe Twitter.

O femeie ar fi fost luata ostatica lnga gara centrala din Koln

Se pare ca o femeie a fost luata ostatica in piata de langa gara centrala din Koln, a anuntat politia. Fortele de interventie sunt la fata locului, potrivit Reuters. Politia a cerut cetatenilor sa evite zona garii. Potrivit presei germane, femeia ar fi tinuta ostatica intr-o farmacie. 07 Statia este acum complet inchisa, toate trenurile sunt deviate sau oprite la statii anterioare.

Luare de ostatici la gara centrala din Koln

Mai multi atacatori au luat ostatici luni la gara centrala din Koln, in Germania. Incidentul ar fi avut loc la o farmacie din interiorul cladirii in care se afla gara, scrie Deutsche Welle.

incaierare in gara din Slatina! Un barbat a fost injunghiat mortal

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost injunghiat mortal si un altul, care i-a sarit in ajutor, a fost internat in stare grava dupa ce s-au confruntat cu o a treia persoana in gara din Slatina, judetul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )