Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sechestru pe averea lui Adriean Videanu, in dosarul in care este anchetat pentru subminarea economiei nationale (VIDEO)

B1 B1,
Sechestru pe averea lui Adriean Videanu, in dosarul in care este anchetat pentru subminarea economiei nationale (VIDEO)

Sechestru pe averea fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Conturile de la doua banci, patru apartamente si o vila sunt asadar puse sub sechestrul anchetatorilor in dosarul in care Videanu este anchetat. continuă pe B1

Sechestru pe averea lui Adriean Videanu, in dosarul in care este anchetat pentru subminarea economiei nationale

Sechestru pe averea fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Conturile de la doua banci, patru apartamente si o vila sunt asadar puse sub sechestrul anchetatorilor in dosarul in care Videanu este anchetat.

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe averea lui Adriean Videanu, acuzat alaturi de Varujan Vosganian de complot si subminarea economiei nationale

Procurorii DIICOT au pus sechestru asupra averii lui Adriean Videanu, asupra caruia a fost inceputa urmarirea penala la inceputul lunii septembrie, pentru complot si subminarea economiei nationale, intr-un dosar in care anchetat alaturi de Varujan Vosganian pentru o serie de decizii care ar fi favorizat firma Interagro controlata de Ioan Niculae.

Averea lui Adriean Videanu, sub sechestru

Update 11:36 DIICOT a pus sub sechestru o parte din averea lui Videanu O parte din averea lui Adriean Videanu a fost pusa sub sechestru, potrivit unui comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

VIDEO. DIICOT i-a pus averea lui Adriean Videanu sub sechestru.

Adriean Videanu a fost chemat luni la DIICOT, unde procurorii i-au adus la cunostinta ca au pus sechestru pe bunurile acestuia, in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale. // Prin Ordonantele din datele de 24 si 26 septembrie 2013, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator, pana la concurenta sumei de 277. 000 lei, asupra urmatoarelor bunuri imobile apartinand invinuitului Videanu Adriean: - un imobil situat in localitatea .

Averea lui Adriean Videanu, pusa sub sechestru

Lui Adriean Videanu i s-a pus sechestru pe mai multe imobile, in valoare de 60 de milioane de euro. Este vorba despre o casa din Snagov si alte trei apartamente din Capitala. Videanu a fost astazi audiat la DIICOT,.

Averea lui Adriean Videanu, pusa sub sechestru asigurator

Lui Adriean Videanu i s-a pus sechestru pe mai multe imobile, in valoare de 60 de milioane de euro. Este vorba despre o casa din Snagov, trei apartamente din Capitala si un apartament din Constanta. Videanu a fost.

Procurorii au pus sechestru pe averea lui Adriean Videanu, acuzat de complot si subminarea economiei

Fostul ministru Adriean Videanu s-a prezentat luni dimineata la sediul Directiei de Investigare a Infractiunii de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale. La iesirea de la audieri, acesta a declarat ca procurorii au pus sechestru pe toate averea sa.

Adriean Videanu a fost audiat la DIICOT. O parte din avere i-a fost pusa sub sechestru.

Averea lui Adriean Videanu este pusa sub sechestru, informeaza Realitatea TV. Este vorba despre o vila, un apartament, mai multe conturi si actiuni. --- Adriean Videanu a declarat ca va veni ori de cate ori este chemat de anchetatori. El mai spune ca toata averea pe care o are este facuta publica in declaratia de avere. --- Fostul ministru al Economiei, Adrian Videanu este audiat, luni, la DIICOT. El este citat de procurori in dosarul in care este acuzat de subminarea economiei .

DIICOT a pus sub sechestru averea fostului ministru Adriean Videanu

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost luni la DIICOT, procurorii aducandu-i la cunostinta ca au pus sechestru pe bunurile acestuia, in dosarul in care este acuzat de complot si subminarea economiei nationale.

Lionel Messi, audiat in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala, alaturi de tatal sau

Argentinianul Liones Messi s-a aflat, vineri, la tribunalul din Gava, unde urma sa fie audiat in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala. Tatal fotbalistului, Jorge Horacio Messi, acuzat si el in acelasi.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )