Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sechestru fara precedent pus de procurori pe conturile Lukoil - de 2 miliarde de euro

Hotnews Hotnews,
 Sechestru fara precedent pus de procurori pe conturile Lukoil - de 2 miliarde de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au instituit sechestru asupra unor bunuri apartinand LUKOIL EUROPE HOLDINGS BVATRIUM Olanda, pana la concurenta sumei de 2. 675,74 euro, respectiv asupra conturilor bancare detinute de aceasta entitate juridica la banci comerciale situate in U. si Olanda, asupra primelor de emisiune in cuantum de 1. 931,388 lei precum si asupra unui numar de 176. 629 actiuni, detinute de aceasta in cadrul S. Petrotel Lukoil S. Ploiesti. UPDATE 01:30 Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au extins cercetarile fata de SC Petrotel Lukoil SA Ploiesti si directorul acesteia, Bogdanov Andrey Iurevici, si sub aspectul infractiunii de folosire cu rea credinta a creditului societatii si o noua fapta de spalare de bani care ar fi dus la decapitalizarea societatii, prejudiciul estimat fiind de aproape 1,2 miliarde euro si peste 1,5 miliarde dolari, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

SECHESTRU pe conturile Lukoil intr-un dosar cu prejudiciu de doua miliarde de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti care instrumenteaza dosarul Lukoil au extins masurile asiguratorii, punand sechestru asupra unor bunuri ce apartin companiei Lukoil Europe Holdings.

Sechestru pe conturile Lukoil Europe Holdings Olanda, de pana la 2 miliarde de euro

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti care instrumenteaza dosarul Lukoil au extins masurile asiguratorii, punand sechestru asupra unor bunuri ce apartin companiei Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda, pana la concurenta sumei de doua miliarde de euro, potrivit unui comunicat de presa.

Sechestru de 2 miliarde de euro pe conturile Lukoil Europe Holdings Olanda

Procurorii au extins masurile asiguratorii in dosarul Lukoil, punand sechestru asupra unor bunuri ce apartin companiei Lukoil Europe Holdings Bvatrium Olanda pana la concurenta sumei de doua miliarde de euro.

Sechestru de doua miliarde de euro pe conturile Lukoil

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au instituit sechestru asupra conturilor si ale unor bunuri ale Lukoil pana la concurenta sumei de 2 miliarde de euro. Doi cetateni rusi au fost pusi sub control judiciar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )