Libnet.ro
UNICEF

15:00

Secretar de stat in Ministerul Agriculturii, dupa gafa lui Petre Daea: Este un erudit, un om profund!

Adevărul Adevărul,
Secretar de stat in Ministerul Agriculturii, dupa gafa lui Petre Daea: Este un erudit, un om profund!

Secretarul de stat din Ministerul Agriculturii Daniel Botanoiu, aflat in mai multe randuri pe lista scurta pentru postul de ministru, a intervenit in scandalul afirmatiilor nefericite facute de ministrul Agriculturii, Petre Daea, descriindu-l pe acesta din urma ca fiind un erudit, un om profund. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, reactie extrem de dura dupa gafa lui Petre Daea: Mars afara! Sa nu mai iesi din casa de rusine toata viata ta, rebut uman ce esti

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza dur intr-o postare pe Facebook dupa ce ministrul Agriculturii Petre Daea a comparat incinerarea porcilor bolnavi de pesta porcina africana cu uciderea evreilor in la.

Petre Daea, un erudit, un om profund, un om care iubeste tot ce-i pe pamant

Daniel Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, sustine ca Petre Daea este un erudit si un om profund. Botanoiu a venit cu precizarea chiar in scandalul declansat dupa ce ministrul Agriculturii a.

Radu Banciu, despre gafa lui Petre Daea: Nu este pentru prima data cand auzim un nimeni al societatii comparand Auschwitz-ul cu ceva extrem de banal. Este un cliseu al limbajului tuturor neispravitilor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre gafa ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a comparat incinerarea porcilor care sufera de pesta porcina africana cu uciderea.

Gafa lui Petre Daea nu a trecut neobservata. CNCD s-a autosesizat in legatura cu declaratiile ministrului. Cand va fi invitat la audieri

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) s-a autosesizat, joi, in legatura cu declaratiile recente facute de ministrul Agriculturii, Petre Daea, si-l va invita pe acesta la audieri in perioada urmatoare, a declarat presedintele CNCD,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )