Libnet.ro
UNICEF

05:46

Secretarul general al FIFA: Mondialul de fotbal din 2014 se va desfasura in Brazilia in ciuda protestelor

Hotnews Hotnews,
 Secretarul general al FIFA: Mondialul de fotbal din 2014 se va desfasura in Brazilia in ciuda protestelor

Cupa Mondiala la fotbal 2014 se va desfasura in Brazilia in ciuda valurilor de proteste, uneori violente, care au zguduit tara, a declarat vineri, la Rio de Janeiro, secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, conform AFP. continuă pe Hotnews

Australia s-a calificat la Campionatul Mondial de fotbal din 2014

Nationala Australiei s-a calificat la Mondialul de fotbal din 2014, gazduit de Brazilia, dupa ce a invins, scor 1-0, reprezentativa Irakului. Meciul a facut parte din preliminariile zonei asiatice.

Secretarul general al CE, Catherine Day: Procesul revizuirii Constitutiei va fi analizat in detaliu la nivelul Comisiei Europene

Procesul revizuirii Constitutiei va fi analizat in detaliu la nivelul Comisiei Europene, a informat secretarul general al Comisiei Europene, Catherine Day, in cadrul intalnirii avute marti, la Bruxelles, cu ministrul roman al Justitiei, Robert Cazanciuc. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Ministerul Justitiei mentioneaza de asemenea ca oficialul a apreciat activitatea institutiilor cu rol major in combaterea coruptiei, dar asteapta o accelerare a ritmului in care instantele pronunta hotarari in cauzele de coruptie.

Alte trei echipe s-au calificat la Cupa Mondiala din 2014

Australia, Iran si Coreea de Sud s-au calificat la Cupa Mondiala din 2014, alaturandu-se astfel Braziliei, in calitate de tara gazda, si Japoniei pe lista echipelor care vor fi prezente la turneul final de anul.

Australia s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014, alaturi de Japonia si Brazilia

Echipa nationala a Australiei s-a calificat la Cupa Mondiala din 2014, dupa ce a invins, marti, cu scorul de 1-0, reprezentativa Irakului, in ultima etapa din preliminariile zonei asiatice, informeaza AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )