Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretarul general al liberalilor: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei

B1 B1,
Secretarul general al liberalilor: PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei

PNL trebuie sa aiba propriul candidat la Primaria Capitalei, a sustinut Robert Sighiartau, secretar general al partidului. in ultimele saptamani, declaratii similare au facut si alti lideri ai partidului, i. continuă pe B1

Secretarul general da semnalul privind candidatul pentru Capitala:Bucurestiul trebuie administrat de PNL. Trebuie sa avem candidat propriu

Secretarul general al Partidului National Liberal, Robert Sighiartau, a precizat ca liberalii trebuie sa aiba un candidat propriu pentru Primaria Capitalei si a subliniat ca o astfel de victorie la alegerile locale ar consolida pozitia partidului pentru urmatorii opt ani.

EXCLUSIV Secretarul general al Guvernului, despre cele 25 de Ordonante de urgenta: Toate au fost trimise spre avizare la Consiliul Legislativ. Cele care nu primeasc avizul conform nu pot fi publicate in Monitorul Oficial

EXCLUSIV Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a explicat in exclusivitate pentru B1. RO ca noua dintre cele 25 de Ordonante de urgenta adoptate in sedinta de Guvern de marti au avut nevoie de.

Marius Pieleanu: PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala

PNL are un singur candidat care ii poate pune probleme Gabrielei Firea, in batalia pentru Capitala, iar acela este Rares Bogdan, este de parere sociologul Marius Pieleanu.

Rares Bogdan dezminte orice fel de conflict cu Ludovic Orban: PNL trebuie sa fie mai unit decat oricand Presa nu este un dusman niciodata, ci un partener (VIDEO)

Rares Bogdan, prim-vicepresedintele PNL, a dezmintit speculatiile potrivit carora ar fi fost criticat fervent de liderul partidului, premierul nominalizat Ludovic Orban. Am vazut, mi-au trimis si mie c.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )