Libnet.ro
UNICEF

01:05

Secretarul general al ONU cere un armistitiu imediat in intreaga lume: Razboiul e o nebunie acum

Adevărul Adevărul,
Secretarul general al ONU cere un armistitiu imediat in intreaga lume: Razboiul e o nebunie acum

Secretarul general al ONU Antonio Guterres cere un armistitiu imediat in intreaga lume, in vederea apararii civililor celor mai vulnerabili din tarile aflate in conflict de furia noului coronavirus, relateaza AFP si Reuters. continuă pe Adevărul

IN VEDEREA APARARII CIVILILOR VULNERABILI DE FURIA COVID-19 Secretarul general al ONU cere un armistitiu imediat in intreaga lume

Secretarul general al ONU Antonio Guterres cere un armistitiu imediat in intreaga lume, in vederea apararii civililor celor mai vulnerabili din tarile aflate in conflict de furia noului coronavirus.

ONU cere o relaxare a sanctiunilor impuse unor tari grav afectate de pandemia de coronavirus, precum Iranul

Organizatia Natiunilor Unite ONU) cere relaxarea sanctiunilor impuse unor state precum Iran, Cuba sau Venezuela, in perioada pandemiei de coronavirus. Este necesar sa se aplice derogari vaste si pragmatice.

Secretarul general al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, Tudor Simota, internat cu diagnosticul de coronavirus

Printre noii pacienti depistati pozitiv cu noul coronavirus se numara si secretarul general al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN), Tudor Simota. Acesta a fost internat la Institutul Matei.

Pandemia COVID-19. Aproape 2 miliarde de persoane sunt in izolare sau in carantina in intreaga lume. Avertismentul OMS in legatura cu SUA

Peste 1,8 miliarde de persoane erau marti in izolare sau in carantina in intreaga lume din cauza noului coronavirus, a carui raspandire se accelereaza si seamana haos pe toate continentele.

Coronavirusul a dus la moartea a 11.129 de persoane in intreaga lume

Noul coronavirus a dus la moartea a 11. 129 de persoane in intreaga lume de la aparitia sa in decembrie, potrivit unui bilant al AFP, bazat pe surse oficiale si transmis vineri seara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )