Libnet.ro
UNICEF

07:15

Secretarul general al ONU: UE ar trebui sa faca mai mult pentru a-i ajuta pe imigranti

B1 B1,
Secretarul general al ONU: UE ar trebui sa faca mai mult pentru a-i ajuta pe imigranti

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat marti ca Uniunea Europeana ar trebui sa depua mai multe eforturi pentru ajutarea imigrantilor care traverseaza Marea Mediterana, informeaza AFP. Declaratia. continuă pe B1

Arafat, despre femeia care s-a aruncat de pe un bloc de 8 etaje din Capitala: La nivel de conducere nu putem merge personal la fiecare caz. Nu am ce sa fac mai mult decat specialistii de la fata locului (VIDEO)

Secretarul general in cadrul MAI, Raed Arafat, a precizat duminica, in cadrul unei conferinte de presa in cadrul careia au fost prezentate rezultatele anchetei in cazul femeii care s-a aruncat de pe un bloc de 8.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache: Datoriile PNL depasesc trei milioane de euro. Trebuie sa-i dam inapoi (VIDEO)

Datoriile PNL depasesc trei milioane de euro, a recunoscut secretarul general al partidului, Marian Petrache, intr-un interviu acordat lui Dan Andronic, la Lumini si Umbre, pe B1 TV. Acesta a precizat ca.

Mandatul primarilor sa inceteze de drept daca sunt arestati preventiv mai mult de 90 de zile

Senatorii PNL Marinica Dinca si Marius Balu propun, printr-un proiect de lege, ca mandatul unui primar sa inceteze de drept in cazul in care acesta este arestat preventiv mai mult de 90 de zile.

Proiect legislativ: Mandatul primarilor sa inceteze de drept daca sunt arestati preventiv mai mult de 90 de zile

Senatorii PNL Marinica Dinca si Marius Balu propun, printr-un proiect de lege, ca mandatul unui primar sa inceteze de drept in cazul in care acesta este arestat preventiv mai mult de 90 de zile, relateaza Mediafax.

Mandatul primarilor inceteaza de drept daca sunt arestati preventiv mai mult de 90 de zile

Senatorii PNL Marinica Dinca si Marius Balu propun, printr-un proiect de lege, ca mandatul unui primar sa inceteze de drept in cazul in care acesta este arestat preventiv mai mult de 90 de zile.

Jocurile Kinect fac mult mai mult decat sa te distreze

Conform unui studiu recent, copiii invata surprinzator de bine jucandu-se pe Kinect, in comparatie cu aceleasi jocuri pe un laptop sau o tableta. S-a demonstrat de foarte mult timp ca cei mai tineri dintre noi sunt predispusi la acumularea de cunostinte noi prin intermediul jocurilor video. Ce nu se stia insa este mediul ideal la [] Jocurile Kinect fac mult mai mult decat sa te distreze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mai multi cetateni de etnie roma din Brasov sustin ca sunt abuzati in mod repetat de politia locala: Oamenii legii sunt acuzati ca in ultimii trei ani ar fi batut mai mult de 40 de cetateni

Asociatia pentru Apararea Drepturilor Omului in Romania Comitetul Helsinki a facut public raportul realizat in comuna Racos, judetul Brasov, cu privire la acuzatiile pe care mai multi cetateni din.

Catalin Predoiu, despre motiunea de cenzura: Da, suntem optimisti si mai mult decat atat. Este un demers la care eram obligati fata de toti cetatenii romani care doresc sa fie respectati

Prim vicepresedintele PNL, Catalin Predoiu, a declarat marti ca motiunea de cenzura, anuntata pentru luna iunie, este un demers la care liberalii erau obligati nu numai fata de diaspora, ci fata de toti.

Tatal influenteaza mai mult personalitatea copilului, decat mama. Afla de ce

Iubirea tatalui are o amprenta mult mai evidenta asupra personalitatii copilului in crestere, decat are dragostea mamei, au stabilit doi cercetatori care au analizat 500 de studii despre relatia parinte-copil. Profesorii.

Voltaj, locul 15 in finala Eurovision 2015. Calin Goia: Ne pare foarte rau ca nu am putut mai mult

Trupa Voltaj, care a reprezentat Romania la Eurovision 2015, s-a situat pe locul al 15-lea in finala care a avut loc sambata seara, la Wiener Stadthalle, in timp ce Mans Zelmerlow din Suedia a castigat competitia. Reprezentantii Romaniei au obtinut un total de 35 de puncte. Cele mai multe puncte, 12, au fost acordate Romaniei de Republica Moldova. La randul sau, Romania a acordat 12 puncte Italiei, 10 puncte - Rusiei si 8 puncte - Suediei.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )