Libnet.ro
UNICEF

17:00

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Cat incaseaza

Adevărul Adevărul,
Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Cat incaseaza

Secretarul general al Senatului are un salariu lunar brut de 19. 055 lei, mai mare decat al presedintelui Senatului si chiar decat al presedintelui Romaniei. Mai mult, baza legala indicata pentru salariul secretarului general al Senatului este OUG 14/2015, act normativ care insa nu face nicio referire la salarizarea respectivei functii. in prezent, in functia de secretar general al Senatului se afla Ion Vargau, numit in martie 2014. continuă pe Adevărul

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei. Cat castiga Tariceanu

Secretarul general al Senatului are un salariu mai mare decat al presedintelui Senatului si chiar mai mare decat al sefului statului. Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, are o.

Legea salarizarii unitare, facuta pe genunchi. Bugetarii care au un salariu mai mare decat Presedintele Romaniei

Secretarii generali ai Senatului si Camerei Deputatilor au salarii brute mai mari decat indemnizatia presedintelui Romaniei 17. 400 lei brut) sau decat indemnizatiile presedintilor celor doua Camere 16. 675 lei brut).

Salarii in Senat: Secretarul general - 19.055 de lei salariu brut pe luna

Senatul a publicat pe site lista indemnizatiilor lunare si salariilor de baza ale senatorilor, incepand cu 1 iulie 2017, in care se arata ca cel mai mare venit brut il are secretarul general, 19. 055 de lei pe luna, mai mare decat al presedintelui acestui for.

NASA: Sistemul Solar mai are o planeta, de zece ori mai mare decat Terra

Ipotetica Planeta X, denumita de altii Nibiru sau pur si simplu Planeta 9, s-ar afla undeva la limitele Sistemului Solar, iar astronomii sunt motivati sa o gaseasca.

Romania, o piata mai mare decit Argentina si comparabila cu Brazilia pentru exportatorii spanioli

Dupa mai mult de un deceniu in Uniunea Europeana UE), Romania a devenit o piata pentru exportatorii spanioli mai mare decat Argentina, Coreea de Sud si Canada si comparabila cu Brazilia si Japonia, potrivit datelor din 2016 ale Ministerului Economiei citate de Institutul Spaniol de Comert Exterior ICEX). Cifrele vorbesc de la sine: exporturile spaniole au crescut anul trecut cu 12,87% fata de cel precedent la 2. 068,73 milioane de euro, in timp ce importurile au atins 14,71%, pana la 1. 625,88 milioane de euro.

Secretarul general al NATO a anuntat modificari la scutul antiracheta de la Deveselu

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a anuntat ca Organizatia are in vedere modificari la sistemul ei antiracheta, operational in parte de la baza de la Deveslu.

Sedinta la PSD. Este ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Tudose: Demisionez, daca imi cere partidul

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Marian Neacsu (PSD): Daca se mentine ideea unei demisii in continuare, se poate ajunge la instabilitate

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Bucsa, UniCredit: Piata imobiliara romaneasca e departe de bula, preturile crescand la noi mai lent decat in tarile din jur

Piata imobiliara romaneasca e departe de bula, preturile crescand la noi mai lent decat in tarile din jur. Contrastul cu Cehia si Ungaria de pilda e foarte puternic. La ei, cresterea vine dintr-un transfer de avere financiara. Ei isi scot banii din banci si cumpara locuinte, insa in Romania averea financiara e la jumatate ca procent din PIB si asta ne face cea mai saraca tara din regiune, mai jos chiar decat bulgarii, a explicat vineri Dan Bucsa, lead CEE economist al UniCredit. Bucsa a dat si trei argumente pentru care suntem mai saraci decat ceilalti europeni: nu avem campioni economici regionali, inflatia a produs o eroziune uriasa istoric vorbind) si nu avem nici o economisire puternica. Nici din cea voluntara, nici din cea fortata - pentru a intregi pensia, mai spune economistul roman. Un alt semn ca nu avem presiuni mari pe piata imobiliara este raportul intre preturile apartamentelor din Capitala si cele din restul tarii. Doar in Romania si Cehia acest raport e in scadere, spune Bucsa.

Ponta, dezlantuit impotriva noilor ministri: Cu tinerii lui Dragnea o sa ne fie mai rau decat cu Shhaideh si Cuc

Cu Felix Stroe la Transporturi si Paul Stanescu la Dezvoltare o sa ne fie mai rau decat cu Razvan Cuc si Sevil Shhaideh, este de parere Victor Ponta. Fostul premier sustine ca Mihai Tudose a capitulat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )