Libnet.ro
UNICEF

21:15

Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Antena3 Antena3,
Secretele din sediul PSD. Sorin Grindeanu nu vrea sa demisioneze. Liviu Dragnea s-a manifestat destul de nervos

Radu Tudor a prezentat marti, la emisiunea Punctul de intalnire, care au fost elementele esentiale ale discutiei dintre premierul Sorin Grindeanu si presedintele PSD Liviu Dragnea in. continuă pe Antena3

Surse: Dragnea i-a cerut demisia premierului Sorin Grindeanu si l-a amenintat ca ii retrage sprijinul politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu, in urma unei intalniri pe care a avut-o cu acesta si cu membri din Executiv, luni seara, la sediul partidului din Baneasa, Dragnea amenintand ca ii retrage sprijinul politic fiind nemultumit de intarzierile in aplicarea unor masuri din programul de guvernare, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Surse: Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu. Premierul l-a refuzat, iar Dragnea l-a amenintat ca ii retrage sprijinul politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-ar fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu, in urma unei intalniri pe care a avut-o cu acesta si cu membri din Executiv, luni seara, la sediul partidului din Baneasa, Dragnea amenintand ca ii retrage sprijinul politic fiind nemultumit de intarzierile in aplicarea unor masuri din programul de guvernare, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

PSD Timis a semnat o rezolutie de sustinere a lui Sorin Grindeanu, care va fi transmisa conducerii centrale a partidului

Membrii PSD Timis s-au reunit, luni dupa-amiaza, in sedinta, la initiativa a aproximativ 50 de primari din judet, pentru a semna o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu, puternic contestat in aceste zile de membri ai conducerii centrale a PSD, anunta News. ro. In urma acestei sedinte, social-democratii din Timis au semnat o rezolutie pentru sustinerea premierului Sorin Grindeanu, document care va fi transmis conducerii centrale a partidului.

Scandal in interiorul PSD. 59 de primari au semnat o rezolutie de sustinere a premierului Sorin Grindeanu, caruia Dragnea i-ar fi cerut demisia

Remanierea bate la usa in guvernul Romaniei, iar unele surse politice sustin ca Liviu Dragnea i-ar fi cerut luni seara demisia lui Sorin Grindeanu. La aceste informatii au reactionat si 59 de primari.

Firea, ATAC la Premier: Daca Sorin Grindeanu nu a mai considerat util spatele politic al PSD, inseamna ca are alt spate...

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Romania TV, ca este posibil ca premierul Sorin Grindeanu sa fi preferat un alt spate politic decat cel asigurat de catre.

Firea: Daca Sorin Grindeanu nu a mai considerat util spatele politic al PSD, inseamna ca are alt spate, poate

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Romania TV, ca este posibil ca premierul Sorin Grindeanu sa fi preferat un alt spate politic decat cel asigurat de catre social-democrat.

Gabriela Firea: Daca Sorin Grindeanu nu a mai considerat util spatele politic al PSD, inseamna ca are alt spate, poate/ Avem multi colegi care pot ocupa functia de premier; mi-as dori o femeie

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, sambata, la Romania TV, ca este posibil ca premierul Sorin Grindeanu sa fi preferat un alt spate politic decat cel asigurat de catre social-democrati, relateaza News. ro. Ea a mai declarat ca nu isi doreste sa devina premier, dar a precizat ca si-ar dori ca o femeie, fie din actualul Executiv, fie din grupul parlamentar al PSD sa ajunga in postul de prim-ministru.

Sorin Grindeanu ar urma sa se intalneasca cu Liviu Dragnea marti la Parlament

Premierul Sorin Grindeanu ar urma sa vina marti dupa-amiaza la Parlament pentru a discuta cu presedintele PSD Liviu Dragnea, cu o zi inainte de sedinta Comitetului Executiv National al PSD in care trebuie sa se decida posibile remanieri, potrivit unor surse parlamentare.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Sorin Grindeanu: Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana

Seful PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara, la Romania TV, ca a finalizat evaluarea ministrilor din cabinetul Grindeanu si ca va prezenta luni concluziile privind indeplinirea de catre Guvern a masurilor din programul de guvernare. Referitor la apelul la stabilitate facut de Sorin Grindeanu in cursul serii intr-o postare pe Facebook, Dragnea a spus ca il surprinde mesajul premierului, afirmand ca e greu sa-mi spuna mie cineva ca eu nu tin la stabilitatea acestei tari. Stabilitatea unei tari nu sta intr-o persoana, a atentionat liderul PSD. Emisiunea este in desfasurare.

Ziua ghilotinei pentru Sorin Grindeanu: cade sau va fi un nou Radu Vasile?

Liviu Dragnea i-a cerut de doua ori demisia lui Sorin Grindeanu in mai putin de 24 de ore, insa acesta a refuzat. Comitetul Executiv al PSD ii va retrage miercuri sprijinul politic lui Grindeanu, insa chiar si asa premierul ar putea ramane la Palatul Victoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )