Libnet.ro
UNICEF

13:00

Secretul pe care l-au ascuns Mihai Constantinescu si sotia sa. N-a stiut nici vantul, nici pamantul!

Playtech Playtech,
Secretul pe care l-au ascuns Mihai Constantinescu si sotia sa. N-a stiut nici vantul, nici pamantul!

Mihai Constantinescu si-a tinut actuala sotie mult timp la secret, sau mai bine zis, relatia lor a stat departe de ochii presei. Cantaretul a avut o viata amoroasa interesanta si a avut mereu in jurul sau femei care l-au iubit, chiar si acum, pe patul de spital. Cati barbati se pot lauda cu faptul ca [] . continuă pe Playtech

Sotia lui Mihai Constantinescu a oferit noi informatii despre starea cantaretului

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu, Simona Secrier 48 de ani), a oferit noi detalii despre starea de sanatate a artistului, care a fost transportat pe 13 mai in stare critica la spital.

Sotia lui Mihai Constantinescu, primele declaratii despre starea cantaretului VIDEO

Sotia cantaretului Mihai Constantinescu a oferit primele declaratii despre starea de sanatate a artistului, aflat la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit doua stopuri cardio-respiratorii.

Prima declaratie a sotiei lui Mihai Constantinescu dupa ce a fost internat in spital: Daca iubiti un mare artist va propun sa...

Mihai Constantinescu se afla in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, dupa ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Sotia acestuia, Simona, a facut primele.

Mihai Constantinescu, in coma! Starea lui s-a agravat, peste noapte

Mihai Constantinescu a fost internat, luni seara, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. Starea lui s-a agravat, pe parcursul noptii, timp in care artistul a suferit un al doilea infarct, iar medicii evita sa dea informatii concrete despre ce se intampla acum cu el. Mihai Constantinescu, in coma Se pare ca in timpul celui [] .

Mihai Constantinescu, internat de urgenta la Spitalul Floreasca! A suferit un stop cardio respirator

Artistul Mihai Constantinescu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a suferit un stop cardio respirator, timp de 10 minute, potrivit unor surse Observator. tv. Medicii au intervenit de urgenta si l-au resuscitat pe cintaret, insa starea lui este in continuare incerta. Cadrele medicale il tin acum sub stricta supraveghere. Mihai [] .

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu. Finul sau, Keo, a spus exact cum se simte artistul

Keo, finul lui Mihai Constantinescu, a afirmat ca starea indragitului artist, este stabila si ca vestile care circula cu privire la sanatatea vedetei, este stabila. Noi am fost impreuna de Paste.

ULTIMA ORA: Romania, in LACRIMI! Unde va fi iNMORMANTAT MIHAI CONSTANTINESCU!

Marele cantaret Mihai Constantinescu se afla in stare extrem de grava la spital, dupa ce a suferit mai multe stopuri cardio-respiratorii.

Mihai Constantinescu este in continuare in stare foarte grava la spital

Cantaretul Mihai Constantinescu, care a suferit doua stopuri cardio-respiratorii, fiind internat in coma la Spitalul Floreasca din Capitala, este in continuare in stare foarte grava.

Povestea formidabilului trio Marius Teicu, Olimpia Panciu si Mihai Constantinescu

Romania anilor 70 era fermecata de un trio formidabil - Mihai Constantinescu, Olimpia Panciu si Marius Teicu, care aduceau lumina in vietile lor. Cand cei trei mari artisti apareau in spectacole televizate,.

Radu Tudor, despre starea lui Mihai Constantinescu: Se lupta infernal ca sa traiasca. Un model de eleganta si demnitate

Jurnalistul Radu Tudor a prezentat in detaliu, marti seara, plin de empatie, situatia prin care trece marele artist Mihai Constantinescu, amintind ce simbol almuzicii romanesti usoareeste si ce model.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )