Libnet.ro
UNICEF

17:30

Secretul care sta in spatele DEPENDENTEI de tigari a fost gasit. Aviz fumatorilor care vor sa renunte la tutun

Antena3 Antena3,
Secretul care sta in spatele DEPENDENTEI de tigari a fost gasit. Aviz fumatorilor care vor sa renunte la tutun

Toate campaniile si mesajele socante de pe pachetele de tigari, sau chiar cresterea constanta a pretului la tigari nu i-a determinat pe fumatorii inraiti sa renunte la viciul care le distruge. continuă pe Antena3

Constanta. Un barbat internat la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare a fost gasit spanzurat

Un barbat in varsta de 55 de ani, internat la Sectia de Psihiatrie de la Palazu Mare, a fost gasit spanzurat vineri seara, el fiind adus la unitatea medicala tot in urma unei tentative de suicid, transmite.

Un detinut de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi a fost gasit spanzurat in celula

Un detinut in varsta de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata, in celula, relateaza Mediafax.

Un detinut de la Penitenciarul Colibasi a fost gasit SPANZUTAT in celula

Un detinut in varsta de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata, in celula, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Colibasi, personalul.

Un detinut de 17 ani a fost gasit spanzurat in Penitenciarul Colibasi

Un detinut de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata dimineata, potrivit Mediafax. Personalul medical al penitenciarului a incercat sa il resusciteze pe ba.

Un detinut de la Penitenciarul Colibasi a fost gasit SPANZURAT in celula.

Un detinut in varsta de 17 ani de la Penitenciarul Colibasi, judetul Arges, a fost gasit spanzurat, sambata, in celula, conform Mediafax. Potrivit reprezentantilor Penitenciarului Colibasi, personalul medical din cadrul inchisorii a incercat sa il resusciteze pe detinut, insa fara rezultat. Sambata, in jurul orei 6. 00, un detinut de 17 ani, din judetul Valcea, arestat preventiv pentru talharie, cu antecedente penale, s-a spanzurat, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )