Libnet.ro
UNICEF

16:00

Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Ce face pentru a fi cel mai bun fotbalist din vestiar

Playtech Playtech,
Secretul lui Ianis Hagi s-a aflat. Ce face pentru a fi cel mai bun fotbalist din vestiar

Ianis Hagi nu traverseaza cea mai buna perioada a sezonului, dar ramane optimist pentru viitor. A pierdut echipa la Glasgow Rangers, iar selectionerul Mirel Radoi l-a retrogradat la nationala de tineret. Pentru tricolorii mici, Ianis nu a avut o prestatie convingatoare in meciul cu Danemarca. Dar calificarea a fost obtinuta de elevii lui Adrian Mutu . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, aparat de o emblema a fotbalului: Dumnezeule! De ce-l criticati?! E o nebunie!

Fostul fotbalist, Gica Popescu in varsta de 53 de ani, considera injuste criticile primite de fiul lui Gica Hagi, Ianis Hagi, mijlocasul ofensiv a lui Rangers, dupa prestatiile acestuia sub tricolor. Legenda fotbalului romanesc i-a luat apararea lui Ianis Hagi Marti, Romania a facut egal cu Danemarca la Ploiesti, 1-1, iar Ianis a fost integralist.

Problema care pune in pericol cariera lui Ianis Hagi: E zero la acest capitol

Ianis Hagi traverseaza o perioada deloc favorabila, atat la echipa de club, cat si la nationala. Steven Gerrard l-a lasat pe banca de rezerve la ultimele meciuri ale lui Glagow Rangers. Iar Mirel Radoi l-a retrogradat la echipa nationala de tineret. Mai mult, Hagi jr. nu a impresionat nici in remiza cu Danemarca, partida care .

Pericol pentru Ianis Hagi! Suspendari record la Rangers pentru nerespecarea regulilor Covid-19

Glasgow Rangers traverseaza o perioada excelenta, atat in campionat, cat si in Europa League. Este deja favorita la titlu, in fata rivalei Celtic, si nu a pierdut in grupa de Europa League. Calificarea in primavara europeana este aproape rezolvata. Dar pauza provocata de meciurile echipelor nationale a adus o veste proasta pentru Steven Gerrard. Doi .

Gica Popescu sare in apararea lui Ianis Hagi: Atata lume e pusa pe el

Presedinte la FC Viitorul, Gica Popescu il apara pe Ianis Hagi dupa criticile primite de acesta ca urmare a prestatiilor mai putin satisfacatoare de la echipa nationala.

Ianis Hagi, corigent si la U21: Doi fosti internationali au explicat ce il trage in jos

Trimis la tineret, dupa prestatiile slabe, in nota echipei, de la prima reprezentativa, Ianis Hagi a luat tricoul cu numarul 10 in meciul de la Ploiesti, cu Danemarca U21 1-1).

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )