Libnet.ro
UNICEF

05:30

Secretul nestiut al lui Cornel, politistul din Oravita, care s-a sinucis dupa ce si-a omorat iubita. Indiciul ravasitor ignorat de toata lumea

Antena3 Antena3,
Secretul nestiut al lui Cornel, politistul din Oravita, care s-a sinucis dupa ce si-a omorat iubita. Indiciul ravasitor ignorat de toata lumea

Cornel Hernea si iubita sa Marcela Givada au fost gasiti morti in casa, joi dimineata. Hernea era politist la Politia Transporturi si avea arma lasata la birou, la iesirea din tura. Cadavrele celor. continuă pe Antena3

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100.000, cand 200.000 de locuitori, in functie de interesele municipalitatii - Oamenii apar si dispar ca in dosarele X

ABRACADABRA la Primarie: Orasul din Romania care are cand 100. 000, cand 200. 000 de locuitori, in functie de interese Se fac vraji in registrele Primariei Bacau. Cand orasul are 100. 000 de locuitori,.

Prima tara din lume care va avea transport public gratuit

Luxemburg va deveni in curand prima tara din lume care va face transportul public in comun gratis, in urma unui plan elaborat de guvernul de coalitie reales, care este condus de Xavier Bettel, relateaza site-ul.

Luxemburg- prima tara din lume care va face transportul public gratuit

Luxemburgul va deveni prima tara din lume care va face transportul public gratuit. Tarifele pe trenuri, tramvaie si autobuze vor fi eliminate in vara urmatoare, conform planurilor guvernului de coalitie reales, condus de Xavier Bettel, care a fost depus juramantul pentru preluarea functiei de prim-ministru miercurea trecuta, relateaza The Guardian.

Adevarul despre crima urmata de sinucidere din Oravita. Cornel si Marcela aveau un copil de un an si doua luni

Un politist si concubina sa au fost gasiti decedati in locuinta lor, iar cercetarile au demonstrat faptul ca este vorba de o crima urmata de o sinucidere. Desi este zi de sarbatoare, la Oravita a avut.

Prima concluzie a anchetatorilor in legatura cu descoperirea socanta din Oravita

Un politist de la Politia Transporturi si concubina lui au fost gasiti morti in casa, joi dimineata, in Oravita, judetul Caras-Severin, o echipa de criminalisti fiind prezenta la fata locului pentru a st.

Mister in jurul mortii iubitilor din Oravita. Ancheta scoate la iveala informatii cutremuratoare - GALERIE FOTO

Un politist de la Transporturi si concubina acestuia au fost gasiti decedati, joi dimineata, in locuinta lor din orasul Oravita. Potrivit primelor concluzii trase la fata locului de anchetatori, este vorba.

Un politist si iubita lui, gasiti morti in locuinta din Oravita. Primele imagini - VIDEO

Un politist de la Transporturi si concubina acestuia au fost gasiti decedati, joi dimineata, in locuinta lor din orasul Oravita. Pentru moment nu se stie cum a avut loc decesul celor doi, dar nu este.

HOROSCOP pentru ultimele zile din 2018! Care sunt provocarile finale ale anului 2018 pentru fiecare zodie

Horoscopul ULTIMELOR ZILE DIN 2018. Mai sunt cateva zile si anul 2018 se incheie. Desi mult a fost, putin a ramas, aceste ultime zile ne vor aduce experiente, impliniri, provocari fiecaruia, atat in functie de cum si-a.

Criminalul din Capitala, care l-a injunghiat pe barbatul de 38 de ani, e cautat in continuare de politisti

Autorul crimei care a ingrozit Capitala este, in continuare, cautat de politisti. Individul care a injunghiat mortal un barbat de 38 de ani a fost identificat, datorita informatiilor date de vecini. Victima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )