Libnet.ro
UNICEF

00:07

Secretul ultimului interviu al maestrului Radu Beligan. Ce a dezvaluit Mihai Gadea

Antena3 Antena3,
Secretul ultimului interviu al maestrului Radu Beligan. Ce a dezvaluit Mihai Gadea

Ultimul interviu acordat de actorul Radu Beligan, care a decedat miercuri, a fost in urma cu trei ani, Antenei 3. Mihai Gadea a dezvaluit ca se intampla in august 2013. Atunci, m. continuă pe Antena3

Reactii dupa moartea maestrului Radu Beligan. Catrinel Dumitrescu: Sa tinem minte ca nu suntem fara de moarte

Catrinel Dumitrescu a vorbit despre moartea lui Radu Beligan, miercuri, la Antena 3. Din pacate, voi mi-ati dat vestea. Ce sa zic, sa ne dea Dumnezeu lacrimi sa putem plange si sa tinem minte ca.

Primele reactii dupa moartea maestrului Radu Beligan: A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc

A murit ultimul stalp mare al teatrului romanesc, a declarat actorul Dorel Visan, miercuri, dupa pierderea maestrului Radu Beligan. A fost ultimul model de seriozitate, de.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Radu Beligan, o legenda a teatrului romanesc. Ramas bun, maestre!

Numele maestrului Radu Beligan se identifica, de peste 75 de ani, cu teatrul. Radu Beligan a reprezentatnu doar un monument de talent, ci si un artist unic - prin glasul sau inconfundabil, prin dragostea si.

Mircea Diaconu, dupa moartea lui Radu Beligan: M-a invatat foarte multe lucruri

Actorul Mircea Diaconu a vorbit, miercuri, despre disparitia maestrului Radu Beligan, afirmand ca este asemanatoare cu aparitia sa, adica sub semn de lumina, si precizand ca toti.

Klaus Iohannis, mesaj emotionant: Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborare si ridicare de cortina

Klaus Iohannis si-a exprimat regretul disparitiei maestrului Radu Beligan pe pagina sa fde Facebook. Actorul s-a stins din viata, la Spitalul Elias, in cursul zilei de miercuri.

Ultimul interviu al lui Radu Beligan - Dezvaluiri din biblioteca marelui maestru

Radu Beligan a acordat un ultim interviu in luna februarie a acestui an. El i-a primit in casa pe cei de la Ziarul Metropolis unde a facut niste dezvaluiri din biblioteca sa. In intimitatea bibliotecii personale,.

Florin Piersic, marturisire emotionanta dupa moartea lui Radu Beligan: imi lacrimeaza sufletul si mintea

Actorul Florin Piersic a marturisit, in exclusivitate pentru Antena 3, ca moartea maestrului Radu Belgian lasa un gol imens in sufletul sau, explicand ca Radu Beligan a fost unul dintre parintii.

Radu Beligan a murit. Lumea teatrului, devastata de disparitia actorului. Arsinel: Sa-i pastram o imagine de monument

Radu Beligan a murit. Actorul s-a stins din viata miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias din Capitala, ca urmare a unui stop cardio-respirator. La auzul vestii, colegii de scena ai maestrului si-au exprimat la unison durerea.

Radu Beligan si secretul longevitatii sale: Totul se datoreaza actului iubirii

Maestrul Radu Beligan a murit la varsta de 97 ani. Actorul s-a aflat pe scena timp de 75 de ani. A spus povesti, a murit, a iubit si a dat artei o alta dimensiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )