Libnet.ro
UNICEF

09:00

Sectia de anchetare a magistratilor, a patra cerere catre DNA pentru preluarea dosarului Tel Drum - surse

Hotnews Hotnews,
 Sectia de anchetare a magistratilor, a patra cerere catre DNA pentru preluarea dosarului Tel Drum - surse

Sectia de anchetare a magistratilor a transmis catre DNA o a patra cerere de preluare a dosarului Tel Drum motivand ca in aceasta cauza sunt vizati si magistrati, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Procurorii DNA au primit si un termen de transmitere a dosarului Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene. continuă pe Hotnews

Sectia de anchetare a magistratilor a cerut de trei ori preluarea dosarului Tel Drum. DNA a refuzat

DNA arata ca Sectia de anchetare a magistratilor a cerut in trei randuri preluarea dosarului Tel Drum, toate solicitarile fiind respinse de catre reprezentatii Directiei. Potrivit DNA, ultima cerere, din ianuarie 2019, Sectia invoca drept motiv faptul ca sunt si magistrati vizati in dosar, relateaza Mediafax.

Un procuror de la sectia de investigare a magistratilor a cerut DNA dosarul Tel Drum pentru a patra oara. Doi politisti s-au dus sa ridice documentele

Un procuror de la sectia de investigare a magistratilor a cerut miercuri Directiei Nationale Anticoruptie DNA) dosarul Tel Drum, in care este vizat si liderul PSD, Liviu Dragnea. Doi politisti s-au dus la sediul DNA pentru a ridica documentele.

Sectia de anchetare a magistratilor, noi atributii: Va putea retrage caile de atac n cauzele aflate pe rol sau solutionate definitiv (OUG, surse)

Ordonanta de urgenta initiata de Tudorel Toader si adoptata ieri de Guvern prevede modificarea atributiilor Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie, in sensul in care aceasta va avea si competenta de retragere a cailor de atac in cauzele de competenta sa, inclusiv pentru cele aflate pe rolul instantelor sau solutionate definitiv anterior operationalizarii Sectiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )