Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sectia de Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta, rezervata exclusiv bolnavilor de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Sectia de Boli Infectioase a Spitalului de Urgenta, rezervata exclusiv bolnavilor de coronavirus

Potrivit conducerii Spitalului, s-au asigurat amenajarile, dezinfectia si circuitele pentru un numar de cel putin 130 de paturi, destinate combaterii Covid-19. continuă pe Adevărul

VIDEO Directorul medical al Spitalului de Boli Infectioase: Aproape in fiecare zi, cate un pacient internat cu noul coronavirus pleaca acasa vindecat

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta este unul dintre cele 7 spitale desemnate de Ministerul Sanatatii pentru a deservi patologia pacientilor internati cu noul coronavirus.

Trust Motors ofera trei autovehicule Peugeot Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals

Trust Motors raspunde apelului Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti si ofera trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicale in lupta pentru combaterea pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2.

Trust Motors ofera trei autovehicule PeugeotInstitutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals

Trust Motors raspunde apelului Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti si ofera trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicale in lupta pentru combaterea pandemiei generate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3038 seconds )