Libnet.ro
UNICEF

10:01

Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce a aparut un focar de coronavirus

B1 B1,
Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce a aparut un focar de coronavirus

Un nou focar de coronavirus a aparut in judetul Giurgiu intr-o unitate medicala. Sectia de cardiologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu a fost inchisa dupa ce 13 pacienti internati ai. continuă pe B1

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean Alba. Peste 20 de medici si asistente au fost testati pozitiv

Mai multi medici si asistente din cadrul Spitalului Judetean de Urgente din Alba Iulia au fost confirmati cu noul coronavirus.

29 de angajati ai Spitalului Judetean Alba sunt infectati cu covid

Aproape 30 de angajati ai spitalului judetean Alba au fost depistati cu Covid. Cei mai multi s-au infectat din familie sau de la cunoscuti, din cauza raspandirii virusului, scrie alba24. ro.

O asistenta medicala din Botosani a decedat din cauza COVID-19

O asistenta de la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Mavromati Botosani s-a stins din viata, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a fost testata pozitiv pentru noul.

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca il va demite pe directorului Directiei Juridice din cadrul Primariei Bucuresti (VIDEO)

Primarul ales al Capitalei,Nicusor Dan a declaratluni seara, pe B1TV, ca prima decizie pe care o va lua in momentul in care va prelua functia,va fi demiterea directorului Directiei Juridice din.

ştiri de la B1

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )