Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sectia pentru procurori a CSM decide joi delegarea la conducerea DNA a lui Calin Nistor

Hotnews Hotnews,
 Sectia pentru procurori a CSM decide joi delegarea la conducerea DNA a lui Calin Nistor

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) decide, joi, asupra delegarii in functia de procuror sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) a lui Calin Nistor, procuror sef adjunct in cadrul Directiei, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: Citarea Codrutei Kovesi la sectia pentru procurori. CTP: Un act de terorism profesional la adresa ei; Lista celor care o ataca pe Kovesi la Bruxelles; Gradul de acoperire a importurilor cu exporturi coboara sub nivelul din criza economi

Cristian Tudor Popescu scrie in Republica despre Calai deghizati in hainele patate de sange ale victimelor. Partidul Dragnea, adica Pardidul, isi compara liderii si acolitii trimisi in judecata pentru hotie intr-o veselie, coruptie si minciuna cu victimele condamnarilor politice dictate de stramosul PSD, Partidul Comunist, ceea ce mi se pare mai oribil decat ce faceau inchizitorii. in Adevarul, Liviu Avram are un indemn pentru sefa ICCJ: Vorbiti, doamna Tarcea, vorbiti. Spuneti ce ati aflat la lumina intunericului.

CSM a decis delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, au precizat, pentru AGERPRES , surse din CSM.

CSM decide soarta omului fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii i-ar putea da inca o lovitura grea Laurei Codruta Kovesi. Plenul va lua in discutie solicitarea de revocare din functie din cadrul DNA a omului de.

Procurorul Nistor Calin va conduce DNA: Sectia pentru Procurori a CSM l-a delegat in fruntea parchetului

Sectia pentru Procurori a CSM a decis joi delegarea lui Nistor Calin la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie. Nistor Calin conducea oricum interimar DNA din pozitia de procuror-general adjunct al.

CSM a decis delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis, joi, delegarea lui Calin Nistor la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa, in prezent, pozitia de procuror-sef adjunct, informeaza Agerpres.

Laura Codruta Kovesi, vizata in 18 dosare penale la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie anuntain mod oficial ca fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi este vizata in 18 dosare penale. Referitor la persoana care face.

CSM discuta delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, joi, propunerea de delegare a lui Calin Nistor la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa pozitia de procuror-sef.

CSM discuta delegarea procurorului Calin Nistor la sefia DNA

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii discuta, astazi, propunerea de delegare a lui Calin Nistor la conducerea Directiei Nationale Anticoruptie, unde ocupa pozitia de procuror-sef adjunct.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )