Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sectia de votare din Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru europarlamentare. Votul a fost suspendat temporar

Adevărul Adevărul,
Sectia de votare din Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru europarlamentare. Votul a fost suspendat temporar

Sectia de votare din statiunea bihoreana Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, duminica, la pranz, in timp ce cateva zeci de oameni asteptau la rand sa voteze. Din acest motiv, activitatea sectiei a fost suspendata pana cand Biroul Electoral Judetean va trimite buletine suplimentare. continuă pe Adevărul

Sectia de votare din Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru europarlamentare. Votarea a fost suspendata temporar

Sectia de votare din statiunea bihoreana Baile Felix a ramas fara buletine de vot pentru alegerile europarlamentare, duminica, la pranz, in timp ce cateva zeci de oameni asteptau la rand sa voteze. Din acest motiv, activitatea sectiei a fost suspendata pana cand Biroul Electoral Judetean va trimite buletine suplimentare.

Sectia de votare din Mamaia a ramas fara buletine de vot. Votarea a fost oprita / Sute de oameni au votat pe liste suplimentare

Sectia de votare organizata in statiunea Mamaia, din judetul Constanta, a ramas fara buletine de vot, dupa ce sute de persoane au votat pe listele suplimentare, procesul electoral fiind in prezent oprit.

VOT OPRIT la sectia de votare din Mamaia: Buletinele au fost EPUIZATE

Sectia de votare organizata in statiunea Mamaia, din judetul Constanta, a ramas fara buletine de vot, dupa ce sute de persoane au votat pe listele suplimentare, procesul electoral fiind in prezent oprit,.

FOTO Coada la sectia de votare din Bran. Turist: Asteptam fiindca vrem o schimbare

La Primaria din localitatea Bran, circa 30 de persoane, majoritatea turisti, asteptau duminica la coada sa-si exercite dreptul de vot. Desi au stat circa 30 de minute, oamenii spun ca merita efortul, fiindca la aceste alegeri nu isi mai permit sa stea acasa. Pana la ora 12. 30 la cele doua sectii din Bran au votat circa 190 de oameni pe listele suplimentare, potrivit datelor oficiale.

Cum se voteaza la alegerile UE. S-a deschis sectia de votare din Noua Zeelanda

Cum se voteaza la alegerile UE Votul in strainatate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national a inceput odata cu deschiderea sectiei de votare din Noua Zeelanda duminica la ora locala.

A inceput votul la europarlamentare. S-a deschis sectia de votare din Noua Zeelanda

Votul in strainatate pentru alegerile europarlamentare si pentru referendumul national a inceput odata cu deschiderea sectiei de votare din Noua Zeelanda duminica la ora locala 07:00. in Noua Zeelanda.

Baile Felix: S-au epuizat buletinele de vot! Prezenta la urne - 108%

Prezenta masiva la vot la sectia numarul 551 din statiunea Baile Felix din judetul Bihor. Potrivit autoritatilor, buletinele de vot s-au epuizat pana in ora 14. 00, inregistrandu-se o prezenta la vot.

Baile Felix: S-au epuizat buletinele de vot! Prezenta la urne - 108%

Prezenta masiva la vot la sectia numarul 551 din statiunea Baile Felix din judetul Bihor. Potrivit autoritatilor, buletinele de vot s-au epuizat pana in ora 14. 00, inregistrandu-se o prezenta la vot.

FOTO VIDEO UPDATE Cozi mari la mai multe sectii de votare din strainatate / Romanii s-au asezat la rand inca de la prima ora in orase precum Paris, Londra sau Viena / La Bruxelles sunt sute de oameni la coada

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor, astfel de situatii fiind semnalate la Torino, Londra, Paris, Marsilia, Roma sau Viena. Cea mai mare coada pare sa fie la Bruxelles, unde sute de oameni stau la rand pentru a vota la sectia consulara a Romaniei.

FOTO VIDEO UPDATE Cozi mari la sectiile de votare din strainatate / Romanii s-au asezat la rand inca de la prima ora in orase precum Paris, Londra, Viena, Munchen / La Bruxelles sunt sute de oameni la coada

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor, astfel de situatii fiind semnalate la Torino, Londra, Paris, Marsilia, Roma sau Viena. Cea mai mare coada pare sa fie la Bruxelles, unde sute de oameni stau la rand pentru a vota la sectia consulara a Romaniei. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )