Libnet.ro
UNICEF

17:15

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa fortat. Seful sectiei nu a venit cu cheia

România Liberă România Liberă,
O sectie de votare din Buzau a fost deschisa fortat. Seful sectiei nu a venit cu cheia

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere si numai dupa ce poarta acesteia a fost fortata, din cauza ca presedintele sectiei, cel care avea cheia, nu s-a prezentat la program. continuă pe România Liberă

O sectie de votare din Buzau s-a deschis cu intarziere pentru ca presedintele nu s-a prezentat la program

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere pentru ca presedintele acesteia nu s-a prezentat la program. Sectia de votare a fost decshisa cu aproximativ 30 de minute intarziere si asta numai.

Presedintele unei sectii de votare din Buzau a fost preluat de ambulanta dupa ce s-a simtit rau

Presedintele unei sectii de votare din Maracineni Buzau) a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital, duminica, la scurt timp de la deschiderea urnelor, dupa ce i s-a facut rau, in timp ce.

O sectie de votare din Hunedoara a fost deschisa cu intarziere. A disparut stampila de control

O sectie de votare din judetul Hunedoara afost deschisa cu o intarziere de o ora si jumatate din cauza ca stampila de control nu a mai fost gasita duminica dimineata. A fost anuntata politia, care a demarat o ancheta in acest caz.

La o sectie de votare din Brasov s-a oprit procesul de votare pentru o jumatate de ora, din cauza unei pene de curent

O pana de curent a oprit procesul de vot pentru 30 de minute la o sectie de votare din Codlea, judetul Brasov. Incidentul a avut loc la ora 17. 15, la sectia 185 .

O stampila a fost furata de la o sectie de votare din Capitala

O stampila de vot a fost furata, duminica, de la o sectie de votare din Capitala, relateaza B1 TV. Desi presedintele sectiei de votare 323 ar fi trebuit sa inchida procesul de vot, oamenii continua.

Alegeri prezidentiale 2014. Prezenta de 433,7 la suta la o sectie de votare din Colonia Portile de Fier II

Prezenta record la o sectie de votare din Colonia Portile de Fier II de pe raza comunei mehedintene Gogosu. Prezenta la vot este aici de 433,7 la suta in cel de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale 2014.

Scandal la o sectie de votare din Galati: o femeie a primit din greseala doua buletine de vot, le-a stampilat pe ambele, dupa care a vrut sa le introduca in urna

Reprezentantul sectiei de votare care i-a inmanat cele doua buletine de vot spune ca a fost o greseala si ca ar fi asteptat ca femeia sa-i returneze unul dintre buletine. Politia a venit la sediul sectiei de votare pentru a deschide o ancheta.

UPDATE: Romanii au fortat intrarea in sectia de votare din Torino. Jandarmii italieni au venit pentru a asigura ordinea

Romanii care au format o coada de cateva mii de persoane in fata sectiei de votare din Torino au fortat poarta de la intrare pentru a vota. Aceasta era legata cu un lant.

Romanii au fortat intrarea in sectia de votare din Torino

Romanii care au format o coada de cateva mii de persoane in fata sectiei de votare din Torino au fortat poarta de la intrare pentru a vota. Aceasta era legata cu un lant.

Prima sectie de votare din Noua Zeelanda s-a inchis

Sectiile de vot din Noua Zeelanda, primele deschise, inca de sambata seara, datorita diferentei de fus orar, s-au inchis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )