Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Playtech Playtech,
Sectiile de votare din Romania in care nu a votat nimeni. in ce judete se afla

Exista mereu judete codase in care nu se inghesuie romanii la sectiile de votare. Unele din aceste judete sunt Covasna sau Harghita, care de regula au prezenta relativ mai scazuta la alegeri. , comparativ cu alte regiuni din tara. Dar, mai mult decat atat, tot in aceste judete sunt si sectiile de votare unde nu s-a . continuă pe Playtech

Alegeri Prezidentiale 2019, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din Romania

Alegerile Prezidentiale 2019, cele la finalul carora vom afla cine este seful statului pentru urmatorii cinci ani de zile, se desfasoara si duminica, 24 noiembrie. Sectiile de votare din tara pentru Alegerile Prezidentiale 2019- turul 2, se deschid duminica, la ora 07:00 si se vor inchide la ora 21:00. Al doilea tur al alegerilor in .

Supermarketul din Romania care renunta la casieri: cum vei plati

Se vorbeste de multa vreme de faptul ca multe joburi vor fi inlocuite odata cu aparitia robotilor sau a altor solutii de automatizare. Un supermarket din Romania face deja un pas mare in.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Cozi la sectiile de votare din StratfordLondra. Apelul Ambasadei Romaniei in Marea Britanie

Sute de romani asteptau la cozi, duminica dupa-amiaza, la sectiile de votare din Stratford si Barking, Londra. Reprezentantii Ambasadei Romaniei in Marea Britanie le recomanda romanilor sa mearga si la celelalte sectii, pentru a evita aglomeratia.

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Diaspora VOTEAZA: Cozi de sute de persoane la sectiile de votare din StratfordLondra (FOTO, VIDEO)

Cozi de sute de persoanela doua sectii de votare din Stratford, Londra. Ambasada Romaniei face apel la conationalii de la sectiile Stratford si Barking sa se indrepte si catre alte sectii de votare, p.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Cozi de sute de persoane la sectiile de votare din StratfordLondra. Anuntul de ULTIM MOMENT al Ambasadei Romaniei in Marea Britanie (FOTO)

Cozi de sute de persoane la doua sectii de votare din Londra. Ambasada Romaniei face apel la conationalii de la sectiile Stratford si Barking sa se indrepte si catre alte sectii de votare, pentru a evita.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Diaspora voteaza masiv: Cozi la sectiile de votare din Marea Britanie

La sectiile de votare din Stratford si Barking, romanii stau, duminica, la coada pentru a vota in cel de-al doilea tur al prezidentialelor, anunta Ambasada Romaniei in Marea.

CTP, furios pe tinerii din Romania: Nu le e rusine? Scrisoare catre cei intre 18 si 49 de ani

Cristian Tudor Popescu a avut un mesaj foarte dur, la adresa tinerilor din Romania, care nu au mers sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Deoarece sectiile de votare pentru turul al doilea, de duminica, pe 24 noiembrie 2019, se vor inchide, peste doar cateva ore, la 21:00, gazetarul i-a .

Locul din Romania in care s-a tras cu pistolul pentru a apara sectia de vot: Era o gramada acolo... (VIDEO)

In sectiade votare din Draganeasa, judetul Prahova, sambata noapte, politistii au fost nevoiti sa intevina cu focuri de arma pentru a calma un grup de scandalagii bauti, este pazita de.

CTP explica ce voturi a luat Klaus Iohannis de la ceilalti candidati. 92,5 din cei care au votat USR l-au ales!

Cristian Tudor Popescu a comentat rezultatul alegerilor si victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis. in opinia sa, Klaus Iohannis a obtinut si voturile de la unii contracandidati din primul tur, in frunte cu USR. Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, victoria zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. intre altele, gazetarul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )